Телефони за бърза поръчка

0878567491 0892207117

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Activepharma BCAA+ 90 капсули

  • Марка Activepharma
  • Модел 90 капсули
  • Наличност В наличност
  • 49,00 лв.


Бърза поръчка

Предназначение

Трите незаменими ВСАА аминокиселини - левцин, изолевцин и валин, стимулират нарастването на мускулната тъкан, повишават физическата издръжливост. Използваните аминокиселини в продукта са 100% чисти, а не техни соли (хлориди или фосфати), което до голяма степен обуславя бързия ефект, който се усеща след приема им.

Те дават енергия и са основен елемент на възстановяването след тренировъчния процес.

L - глутаминът е изключително важна аминокиселина, която е субстрат за производството на други аминокиселини, глюкоза и глутатион в човешкото тяло. Съответно притежава изразено анаболно, енергетично и антиоксидантно действие. L -глутаминът предпазва мускулите от травми по време на натоварвания, участва в процеса на стимулация на синтезирането на хормона на растежа GН, като също е един от задължителните елементи за правилното протичане на възстановителния процес при активно спортуващи.

Капсулната форма под която се предлага този продукт притежава следните предимства пред подобни продукти на таблетки:

1. По-пълно и бързо усвояване на съдържащият се в капсулата прах. На таблетката и трябва много повече време за разграждане и съответно усвояване на полезното и съдържимо, като не винаги таблетките се разтварят напълно. В зависимост от организма на приемащият таблетки, последните могат в редица случай да се изхвълят неусвоени от него.

2. В капсулата се съдържа  почти винаги 90% чиста субстанция. В таблетката за разлика от капсулата се съдържат множество допълнителни вещества, които са само баласт и служат за слепване на компонентите и. Те биват различни пластификатори, емулгатори и оцветители. Обикновено това са химически съединения, които в повечето случай имат негативен ефект върху здравето на човека. Обратно на това, меката или твърда желатинова капсула са изградени от биологично чист желатин и вода - субстанции, които са органична част от тялото ни и като такива не притежават никакви вредни своиства.

 

Дозировка и приложение

За възрастни - от 1 до 5 капсули дневно, преди или след физическо натоварване, в зависимост от тренировъчните цели.

 

Всяка капсула съдържа:

L- Левцин 225.00 mg
Витамин B6 0.61 mg
L- Глутамин 225.00 mg
L- Валин 225.00 mg
L- Изолевцин 225.00 mg

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ