Телефони за бърза поръчка

0876566991

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Advanced Collagen Types 1 & 3 252 tabs - Vitacost срок на годност 30.04.2021

  • Марка VITACOST
  • Модел 252 таблетки
  • Наличност В наличност
  • 47,50 лв.
  • 28,50 лв.


Бърза поръчка

Продуктът е със срок на годност до 04.2021г.

100% чист колаген, хидролизиран за максимална бионаличност. Също така доставя 67% от дневната стойност за витамин С.


Всички добавки на Витакост са създадени, за да осигурят така необходимата подкрепа на организма Ви. Независимо дали сте избрали витамините, минералите, билките или сте предпочели други ключови хранителни вещества на компанията, тяхната сила е гарантирана - изписаното на етикета, е това, което присъства и в опаковката. Нещо повече, всички добавки с марка Витакост са създадени съгласно добрите производствени практики на Американската администрация по храните и лекарствата и високите стандарти за ефикасност, чистота и безопасност.


Хранителната добавка осигурява 100% чист хидролизиран колаген, който лесно се усвоява от организма. Снабдява тялото с необходимата дневна доза витамин Ц. Формулата на продукта включва два типа чист натурален колаген (1 и 3) и аскорбинова киселина.


Според Американските здравни институти различните типове колаген представляват група протеини, които изграждат телесните тъкани, кожата, хрущялите и ставите. Съществуват повече от 12 вида протеини от тази група. Въпреки това, 80-90 % от колагена в човешкото тяло е от 1, 2 и 3 тип.


Добавката съдържа ценните белтъци от първи и трети вид. По време на производствените процеси те са претърпели хидролиза, за да се намали молекулната им маса. Само 100 % хидролизираният за хранителни цели колаген гарантира високо качество и безопасност при прием. 


Основни предимства от приема на добавката:

  • снабдява организма с първи и трети тип колаген в достъпна, хидролизирана форма;
  • задоволява 100 % от дневните нужди от витамин Ц, необходим на тялото за производство на колаген. С помощта на протеина организмът поддържа здравето и заменя увредените клетки на кожата, сухожилията и кръвоносните съдове;
  • подложена на ензимна хидролиза, за да се редуцира молекулната маса на колагена.


Състав в дневна доза: Collagen Types 1 & 3  (hydrolyzed bovine collagen)

Други съставки: Хидроксипропил метилцелулоза, растителна стеаринова киселина, растителен магнезиев стеарат, натриева кроскармелоза, микрокристална целулоза, растителен глицерин и силициев диоксид.

Не съдържа мляко, яйца, ядки, соя, риба, титаниев диоксид, глутен.


Начин на употреба:
Приемайте по 6 таблетки дневно 30 минути преди хранене на празен стомах или според предписанието на лекар.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Етикети: колаген, коса, кожа, нокти, advanced, collagen, tyoe 1/3, hair, skin, nails,