Телефони за бърза поръчка

0878567491 0892207117

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

AHCC 1000mg 60 капсули - мощен инмуностимулатор и антиоксидант, антираков

  • Марка Biovea
  • Модел 60caps
  • Наличност Не е наличен
  • 147,50 лв.


Бърза поръчка

Мощен имуностимулатор. Повишава активността на белите кръвни телца - естествените клетки убийци на злокачествени клетки в организма. Притежава силни антиоксидантни и антиракови свойства. Оказва превенция на черния дроб.

Състав в дневна доза: AHCC (Активен хемицелулозен компонент) 1000mg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приемат 2 капсули дневно или според предписанието на лекар.

Опаковка: 60 капсули в контейнер

Какво е AHCC?
Хранителната добавка на BIOVEA AHCC (Активен хемицелулозен компонент) е съединение, произвеждано чрез обработване и ензимна модификация на няколко вида гъби мицелин, сред които шиитаке, отглеждани в екстракт от оризови трици. Приеман за суперхрана в Япония, AHCC е изследван подробно заради своите имуностимулиращи способности. Резултатите от изследвания с животни и хора показват, че AHCC може да повиши активността на естествените клетки убийци и на макрофагите, увеличава производството на цитокини и подпомага правилната функция на черния дроб. Освен това AHCC действа като антиоксидант.

Как действа AHCC?
Една от ползите от използването на AHCC, наблюдавана сред множество от хора в няколко клинични опита с хора е същественото подобрение във функцията на макрофагите – друг вид цитотоксична бяла кръвна клетка, която изчиства отпадъците от клетъчното увреждане, директно атакува клетките, причиняващи болест, и представляват антигени, които стимулират производствтото на антитела от В-клетките белите кръвни телца.

Едно от благоприятните въздействия, наблюдавано при голяма част от участниците в няколко клинични изпитания, е същественото подобрение във функцията на макрофагите – вид цитотоксична бяла кръвна клетка, която почиства остатъците от клетъчното увреждане, директно атакува болестотворните клетки и всъщност представляват антигени, стимулиращи производството на антитела от белите кръвни клетки.

AHCC също така подсилва производството на специфични цитокини - химични преносители на имунната система, които включват:
• Интерферон, който директно спира репродукцията на вирусите и други паразити и повишава активността на естествените клетки убийци.
• Туморен некрозен фактор (TNF) - група от протеини, които помагат за унищожаване на клетките чрез задействане на апоптоза (програмирана клетъчна смърт).
• Интерлевкини IL-2 и IL-12, които потискат туморния растежен фактор (TGF), стимулират високата активност на естествените клетки убийци и ускорява отделянето и пролиферацията на Т-клетките.

Защо да приемаме AHCC?
• Имунна система: Чрез подсилване на имунната система AHCC подобрява качеството на живот (функционалния статус и физическата и социалната активност, психологическото състояние) на пациенти, страдащи от различни заболявания с имунен елемент, включително хронични и нелечими състояния.

• Детоксикация на черния дроб: АHCC облекчава симптомите при много сериозни заболявания на черния дроб като вирусен хепатит, хепатит С (намалява с 85% вирусното натоварване в рамките на 3 месеца) и предотвратява развитието на скоротечен хепатит. Предпазва от развитието на хепатита в цироза. Като цяло подобрява чернодробната детоксикация.

• Диабет: AHCC намалява нивата на кръвната захар при диабетици и нормализира нивата на гликирания хемоглобин, като така предотвратява усложнения на диабета.

Проучванията на влиянието на AHCC върху имунната система сочат,че:
• Допринася за увеличаване броят на Т-клетките до 200%
• Подпомага активирането на имунните клетки, които „защитават” организма: NK-клетки, LAK-клетки и макрофаги
• Благоприятства за увеличаване продукцията на цитокините: TNF-a, gamma-interferon, IL-2 и IL12
• Спомага за подтискане производството на подтискащи имунната система цитокини-TGF-b
• Подпомага баланса Th1/Th2 (клетъчния хуморален имунитет)

Благодарение на тези ефектите на AHCC върху имунната система множество проучвания показват, че той може да се използва успоредно с конвенционалната терапия с цел подобряване състоянието на пациенти с: онкологични заболявания, хепатит, диабет, автоимунни заболявания, инфекциозни заболявания и др.

Лечението чрез химиотерапия, лъчетерапия или хирургично най-често серизно повлияват имунната система. Химиотерапията и лъчетерапията имат и редица нежелани странични ефекти като: гадене, повръщане, косопад, депресия, отслабване на теглo и др.

Проучванията сочат, че по време на лечението на онкологични заболявания с традиционните медицински средства и използването на AHCC като добавка към терапията :
• AHCC подпомага функциите на имунната система;
• АHCC-допринася за намаляване страничните ефекти на химиотерапията-гадене, повръщане, косопад, безапетитие, отслабване на тегло;
• AHCC подпомага поддържането на жизнения тонус на пациентите;

Има ли странични ефекти и противопоказания?
AHCC е безопасен и нетоксичен. При изследвания с хора, приемащи AHCC не се наблюдават странични ефекти или лекарствени взаимодействия. Няма сведения AHCC да е противопоказен при определени здравословни състояния. Употребата му от бременни и кърмачки не е изследвана и поради това не се препоръчва.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: АХЦЦ, имунна система, черен дроб, детоксикация, антиоксидант, антитуморно действие,