Телефони за бърза поръчка

0878567491 0892207117

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Аквасорс Лесно начало (Водорасли АФА + Ензими + Ацидофилус + Биф

 • Марка AquaSource
 • Модел 4 опаковки
 • Наличност В наличност
 • 151,00 лв.


Бърза поръчка

Това е специална програма, съдържаща АкваСорс водорасли АФА, храносмилателни ензими и пробиотици.

Често в червата се развиват вредни бактерии и гъбички, които увреждат нежната чревна лигавица. Получават се микроскопични ранички, през които могат да навлязат недосмлени съставки от храната и да се стигне до алергия и интоксикация. От тези ранички се губят телесни течности и се причинява отслабване на организма.

Така намалява способността на тънкото черво да произвежда ензими и да усвоява храните, което задълбочава клетъчното гладуване. Създават се условия за хронични възпаления, които могат да продължат с години. Парадоксът е, че такива хора се "лекуват" с антибиотици и други медикаменти, които още повече влошават състоянието им.

Дисбактериозата в дебелото черво води до запек и предизвиква автоинтоксикация. Токсините лесно преминават в кръвта и претоварват черния дроб и бъбреците. Когато последните не могат да ги преработят, получават се проблеми с кожата – акне, екзема, псориазис, лош вид и т.н. Може да се развие главоболие, даже мигрена, тъй като токсините причиняват спазъм на кръвоносните съдове в мозъка. Появяват се какви ли не симптоми, тъй като клетките не успяват да се чистят достатъчно добре.

От голямо значение е и намалената активност на ензимите, която с възрастта също се задълбочава особено при хора, употребяващи предимно готвени храни. Това на свой ред забавя обмяната на веществата и така се получава порочен кръг. Приемането на готвени храни означава, че по-голяма част от ензимните запаси се насочват към храносмилане и остава по-малко ензимна сила за лекуване, възстановяване и подмладяване на организма. Увеличават се и свободните радикали, тъй като собствената антиоксидантна система зависи от ензимната активност. Така в крайна сметка се стига до преждевременно остаряване.

Ако човек започне да употребява пълноценна храна, каквато са водораслите, в организма настъпват определени промени. Най-напред клетките получават нужните вещества и енергия и се отърсват от полудрямката, в която са изпаднали. Първото нещо, което правят, е да започнат за изхвърлят всички отлагания навън, т.е. в кръвта. Започва процес на детоксикация, който зависи от състоянието на черния дроб, бъбреците, червата, белите дробове и кожата – органите, чрез които се преработват и изхвърлят токсините. Ако тези органи функционират добре, чистенето преминава без особени проблеми. Но ако те не могат да се справят с по-голямото натоварване, повишеното съдържание на токсини в кръвта води до някои неприятни субективни усещания – главоболие, лош вкус в устата, неразположеност, отпадналост. Възможно е да се появят и обриви, бяло течение, секреции от носа, разстройство, храчки и др.

Когато човек започне да употребява водораслите, трябва да е наясно, че те имат мощен регенериращ и пречистващ ефект. Ако той води застоял живот, преяжда, пие и пуши, то приемането на големи дози водорасли заедно с токсична храна може да доведе до претоварване. Тогава освен токсините от храната и цигарите, в кръвта започват да постъпват и токсините, изхвърляни от клетките при тяхното пречистване. Кризата при изчистването в този случай е по-неприятна и затова се препоръчва да се подходи грамотно и постепенно, като се следят всички реакции. Всеки информиран човек може да се справи.

Програмата Лесно начало е съобразена с основните изисквания към организма при детоксикация. Храносмилателните ензими в нея ни помагат да усвояваме по-добре храната, да не се получава гниене и ферментация и да пестим собствената си ензимна енергия, за да я насочваме за пречистване на организма. Пробиотиците се грижат за добрата хигиена на червата и предотвратяват запека. Така се намалява вероятността за нахлуване на още токсини и се увеличава способността за изхвърляне на наличните.

При здрави хора Лесното начало е достатъчно, за да се даде възможност на организма да се изчисти на спокойствие. Постепенността на програмата осигурява време за пренастройване на организма. След месец водораслите се увеличат според нуждите и може да се правят всякакви комбинации с други продукти.

Ако обаче имате проблеми със здравето, Лесното начало може да се съчетае с други продукти още веднага. Добавянето на СоQ10 с хром е за препоръчване при болно сърце и диабет, а на Супер антиоксидант – при проблеми с кръвоносните съдове като инсулт, атеросклероза, гръдна жаба.

В този продукт се проявява законът на синергията – цялото е повече от сбор на частите. Това обяснява защо е толкова важно всеки човек, който цени здравето си, да употребява веднъж годишно програмата Лесно начало. Така ще си осигурим много по-добро здраве а също и великолепното усещане за сила и благополучие, което не може да се постигне при обичайното за съвременния човек непълноценно и разбалансирано хранене.

Ползите от Лесното начало:

 • осигурява енергия и повишава защитните сили на организма
 • пречиства от токсини червата и лекува дисбактериозата
 • доставя важни хранителни съставки, липсващи в обикновената храна
 • регенерира лигавицата на стомаха и власинките на тънките черва
 • подобрява усвояването на храната и подхранва всички клетки на тялото
 • предпазва от алергизиране чрез храна
 • регулира дебелото черво и премахва запека
 • особено благотворно влияе на черния дроб
 • намалява вредата от свободните радикали
 • действа подмладяващо като съхранява ензимните резерви на организма.

Всеки, който иска максимален ефект,  може да приема заедно с Лесното начало също Коластра и ЕМК.

Употреба:

Седмица 1: По 2 капсули Бифидус преди сън и по 1 капсула ензими, 2 пъти дневно, преди хранене.

Седмица 2: По 2 капсули Ацидофилус сутрин – 40 минути преди хранене; по 1 капсула ензими, 2 пъти дневно, преди хранене; по 1 капсула водорасли и 2 капсули Бифидус вечер, преди сън.

Седмица 3: Както при седмица 2, като увеличите водораслите на 2 капсули дневно.

Седмица 4: Завършете програмата с Ацидофилус, вземайте ензими и увеличете водораслите на 3 капсули дневно. Пийте колкото е възможно повече минерална или пречистена вода.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ