Телефони за бърза поръчка

0876566991

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Алкохолна прополисова тинктура 30% 30 мл - Гергов

  • Марка Гергов
  • Модел 30 мл
  • Наличност Не е наличен
  • 3,90 лв.


Бърза поръчка

Клеева тинктура – 30% разтвор на прополис. Действа имуностимулиращо, противовъзпалително, антиоксидантно, антибактериално, капиляроукрепващо, стимулира регенерацията на клетките.

Пчелният клей (прополис) е един от най-полезните пчелни продукти. В процеса на опрашване на дърветата и цветята пчелите контактират с тях и заедно с пчелния прашец, донасят в улея дребни частични лепкави вещества. От тях пчелите с помощта на ферменти приготвят особен „строителен материал“, който е получил наименованието прополис. Този продукт се използва за дезинфекция на улейните кутийки и за замазване на пукнатините в улея.

 

Прополисът съдържа 19 съединения с различна химична структура. Съдържа витамините А(каротин), Витамин В1, Витамин B2, Витамин B3, биотин, албумин, както и масив от биофлавоноиди (витамин Р). Съдържа също така желязо, цинк, магнезий, калций, калий, манган, мед, кобалт и фосфор. Съдържа и 16 вида аминокиселини.

 

Хората отдавна знаят за защитните свойства на прополиса и поради това той активно се използва в народната, а дори и в официалната медицина.

 

Опаковка: 30 мл

Произход: България

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Етикети: гергов, прополис, тинктура, клеева, мед, имунна, система, здраве, тонус,