Био брашно от Амарант БЕЗ ГЛУТЕН 250 г - No Gluten Please
Известен като "храна на инките", амарантът е зърнена култура, богата на калций и желязо – ценни елементи,
участващи в образуването на костната тъкан, кръвта и в други важни физиологични процеси.
Брашното от амарант е подходящо за приготвяне на супи, сосове, в комбинация с пшенично брашно
-за хляб, тестени и сладкарски изделия. Има леко сладък и ядков вкус.
Хранителна стойност на 100 g:
Енергийност: 1691 kJ /404 kcal
Мазнини: 6,5 g
от които наситени:1,7 g
Въглехидрати: 66 g
от които захари: 1,7 g
Белтъчини: 15 g
Сол: 0,65 g
Етикети: био, брашно, амарант, без, глутен, no, gluten, please