Телефони за бърза поръчка

0878 567 491

Bio Nutrition Graviola - 1500 mg - 60 Vegetarian Capsules

  • Марка VITACOST
  • Модел 60 капсули
  • Наличност Не е наличен
  • 49,50 лв.


Бърза поръчка

Поддържа функцията на имунната система, подпомага здравословния растеж на клетките и тяхната функция. Има успокоително действие, способства за понижаването на кръвното налягане.

Гравиолата има успокоително действие върху целия организъм и може да се използва като добавка за поддържане на добро настроение. Цени се високо заради способността си да убива вирусите, бактериите и паразитите, както и да понижава кръвното налягане и да успокоява нервите. Съдържаща субстанции с мощно антиоксидантно действие , който стимулират имунната система, подкрепят защитата срещу инфекции и естествено тонизират организма. Съдържащите се в гравиолата антиоксиданти подкрепят естествените защитни механизми на организма срещу действието на вируси, бактерии и гъбички. Тези антиоксиданти повлияват благоприятно и функциите на сърдечно-съдовата система, съдействат за поддържане на здравословни нива на кръвното налягане. Повлиява благоприятно функциите на стомашно-чревния тракт и е полезна добавка към диетата стомашно-чревни разстройства. Повлиява благоприятно функциите на нервната система и спомага за добър сън. Има антитуморно действие.


Състав в дневна доза: Graviola Leaf Extract (Annona muricata L.), 1500 мг .

Други съставки: Силициев диоксид, растителен стеарат, растителна целулоза (капсула).
Не съдържа глутен, мая, царевица, млечни продукти, сол, захар, пшеница, соя, изкуствени подсладители, овкусители и консерванти.


Употреба: Да се приемат 2 капсули 1-2 пъти дневно с храната или според предписанието на лекар.

Опаковка: 60 капсули в контейнер.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Етикети: успокоително действие,