Телефони за бърза поръчка

0876566991

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

BLUE GREEN ALGAE (Organic) 500mg 60tabs - супер храна, мощен детоксикатор

  • Марка Biovea
  • Модел 60tabs
  • Наличност Не е наличен
  • 35,40 лв.


Бърза поръчка

Изключително богати на хранителни вещества , съдържат значителни количества витамини, минерали, притежават около 60% до 70% растителен протеин и осигуряват всички есенциални аминокиселини. Богат източник на ензими и антиоксиданти. Балансира апетита, подпомага храносмилателният процес и намалява гаденето. Спомага при астма и алергии.  Подобрява паметта и намалява стреса. Детоксикира организма, забавя процесите на стареене. Регулира кръвната захар.

Съставки: Органични синьо-зелени водорасли 500mg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 1 капсула два пъти дневно между храненията, на празен стомах или според предписанието на лекар.

Опаковка: 60 таблетки в контейнер

Какво представляват органичните синьо-зелени водорасли?

Синьо-зелените водорасли могат да се разглеждат като несложни водни растения, чиято естествена среда са реките, езерата, воднистите почви, кората на дърветата, горещите извори и снега. Те варират значително по форма, цвят и размер. Синьо-зелените водорасли са всъщност вид бактерии, познати като цианобактерии. По съдържането си на хранителни вещества, по способността си да поглъщат въглероден диоксид и по външен вид те приличат на обикновените водорасли. Синьо-зелените водорасли са много малки организми и могат да се видят с помощта на микроскоп като едноклетъчни, като натрупване на клетки (колонии) или като власинки (трихоми). Важна част от хранителната верига в езерата и водоемите по целия свят, синьо-зеленото водорасло е микроскопично растение с характеристиките на бактерия и водорасло (като морската трева). Синьо-зеленото водорасло съдържа малки количества протеини, витамини (включително С, Е и фолат), бета-каротин и някои минерали.

Как действат синьо-зелените водорасли?

Синьо-зелените водорасли съдържат значителни количества витамини, минерали и хранителни вещества, богати на пигменти. Синьо-зелените водорасли притежават около 60% до 70% растителен протеин и осигуряват всички есенциални аминокиселини. Всички тези ползи са налице без риск от консумацията на месо, което е богато на холестерол и трудно се смила. Синьо-зелените водорасли подпомагат храносмилателният процес и намалява гаденето. Те са една от най-питателните храни, които можете да консумирате. Органични са и лесно се усвояват. Изключително богати са на минерали и имат по-висока концентрация на бета-каротин от броколите. Богат източник на калций, желязо, витамин В12, ензими и антиоксиданти, което ги прави идеална храна за възрастни и деца.

Синьо-зелените водорасли лекуват множество болестни състояния като астма, алергии, безпокойство, депресия, умора, хипогликемия, храносмилателни проблеми и синдром на дефицит на вниманието. Помагат за смъкване на килограми, подобряват паметта, умствената дейност, детоксикират организма. Подпомагат добрата дихателна функция, ставната функция и здравословното пречистване. При такава висока концентрация на толкова много хранителни вещества, синьо-зелените водорасли предлагат редица ползи за нашето здравословно състояние. Благодарение на това, че съдържат повечето жизненоважни хранителни вещества и по-голямо количество желязо от повечето храни, които консумираме, синьо-зелените водорасли се превръщат в отлично средство за забавяне на стареенето. Високата концентрация на антиоксиданти в тях означава, че нашия организъм може да се бори със свободните радикали и токсините.

Защо да приемаме синьо-зелените водорасли?

Учените смятат, че уврежданията, които са резултат от наличието на свободни радикали, са причина за много от съвременните дегенеративни заболявания. Бета-каротинът (провитамин А) е изключително ефективен антиоксидант, който помага за предотвратяване на сърдечно-съдовите заболявания и може да се открие в изобилие в синьо-зелените водорасли. Той стимулира имунната система, предпазва от рак на кожата, устата и гърдите.

Дивите синьо-зелени водорасли са най-богатите на хлорофил организми на планетата. Структурата му е почти идентична със структурата на хематина, който е сърцевината на хемоглобина - молекулата, която отговаря за преноса на кислорода в кръвта. На хлорофила се дължат антираковите свойства на водораслите, тъй като той предотвратява токсичността към афлатоксинът - най-значимият канцероген на черния дроб (произвежда се от гъбички, характерни за царевицата, фъстъците и други култури).

Синьо-зелените водорасли имат характерни противовъзпалителни свойства, дължащи се на фитоцианина - синият пигмент, който се среща във всички синьо-зелени водорасли. В живата водораслова клетка той служи за складиране на белтъчини и като антиоксидант, който защитава клетката от определени дължини на вълните. Доказано е, че фикоцианинът предотвратява определени видове колит (способност да се блокира производството на ейкозаноид левкотриен В4).

Синьо-зелените водорасли са уникален източник на „молекулата на любовта" - фенилетиламин. Той се синтезира в мозъка от двете аминокиселини фенилаланин и тирозин, като отговаря за усещания, свързани с удоволствието и умствената бистрота, намалява предклиничните симптоми на депресията. Фенилетиламин спомага и за намаляване на теглото, това явление се нарича аноректичен ефект, при който гладът изчезва напълно, а се случва поради това, че вниманието ни е отвлечено от чувството за глад. По този начин фенилетиламина действа като потискащ глада фактор. Следователно, синьо-зелените водорасли са ефикасна добавка, която може да се взима като част от цялостна програма за намаляване на теглото.

Произход: САЩ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: синьо-зелени водорасли, при астма, алергии, за добра памет, стрес,