Телефони за бърза поръчка

0878567491 0892207117

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Бустер Peak Guarana 120 капс

  • Марка Peak
  • Модел 120 капсули
  • Наличност В наличност
  • 29,00 лв.


Бърза поръчка

 

 ОПИСАНИЕ

Guarana е много мощено енергизиращ продукт, на основата на богат на кофеин екстракт от гуарана, който стимулира метаболизма и премахва напрежението и умората. Guarana е идеалният енергайзер за интензивни тренировки и е полезен при диети. Освен това, Guarana съдържа екстракти от зелен чай, сурови кафени зърна и горчив портокал, както и таурин, които засилват неговия освежаващ ефект и действие, във връзка с изгарянето  на мазнините.

Какво мога да очаквам Guarana?

Guarana проявява своя ефект върху централната нервна система, сравнително независимо от други фактори, т.е за кратко време след неговото приемане, настъпва повишаване на мотивацията, способността за концентрация и т.н. Действието на Guarana, по отношение свалянето на мазнините и мускулния растеж, зависи от различни фактори като интензивност на тренировката, начин на хранене и приема на други добавки. За да поддържате ефективността на Guarana постоянна, трябва да си осигурите непрекъснат прием на основни субстрати, като например протеини, през целия ден.

Функционалност и механизъм на действие:

Ободряващият и термогенен ефект на Guarana се дължи на кофеина в растението гуарана, който се освобождава бавно и постепенно. Той се понася особено добре от организма и притежава дълготраен ефект. Кофеинът е фетбърнър, който разгражда мазнините в мастните клетки, премахва умората и увеличава мускулната сила. Противно на предишните научни схващания, че кофеинът е нездравословен, днес се приема, че той дори предпазва от развитието на болести, като диабет и др.

Освен разнообразните ползи за здравето, екстрактът от зелен чай притежава и положителен ефект върху изгарянето на мазнините. Катехините в зеления чай, особено EGCG (епигалокатехин галат), ускоряват обмяната на мазнините и термогенезата. В следствие на това, се засилват още повече ефектите на кофеина върху енергийните нива и изгарянето на калориите и мазнините, което помага да се преодолее дефицита в енергийния баланс (между приетите и изразходваните калории), което пък от своя страна, е предпоставка за загубата на тегло.

Аминосулфоновата киселина (таурин) проявява значителен стимулиращ ефект върху мускулната сила и издръжливост. Това действие се дължи на антиоксидантните му свойства. Освен това, тауринът повишава инсулиновата чувствителност и обема на мускулните клетки, което допълнително подпомага изграждането на мускулната маса.

 

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ

Дозировка: 2 капсули дневно с вода.

 

Guarana
Product:
Hard gelatine capsules - 850 mg - with guarana extract, green tea extract and taurine. 
General indication:
Nutritional supplement 
Special indications:
Contains caffeine.
This nutritional supplement is no replacement for a balanced and varied nutrition.
The daily dose indicated here in is sufficient as supplement in combination with a good nutrition. Therefore it should not be exceeded.
Please store this product out of reach of children. 
Packing unit/s:
Container with 120 caps to 850 mg: 102 g 
Shelf time:
2 years – store dry and cool after opening 
Recommended directions:
Take 1 to 2 capsules per day with liquids. 
Ingredients:
Guarana extract, collagen protein, green tea extract, taurine, bitter orange spices extract, coffee extract, lubricant: magnesium salts of fatty acids. 
Description / Uses:
Power-Guarana is a very effective energizer and metabolism activator, which improves bodily and mentally output, increase the work and training motivation and reduces the fatigue. 
 
Contents   / Tagesportion (2 capsules)
Caffeine   160 mg
Polyphenols (EGCG)   200 mg
Taurine   200 mg
Synephrine   20 mg
 
EAN-Code   Packing/Weight  Flavour  EAN-No.:
Guarana   can / 102 g  /  54 53001 85082 5

This product is manufactured in accordance with HACCP, GMP and ISO 9001-2000 certification.
Products are subject to constant quality control procedures by qualified technicians.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ