Телефони за бърза поръчка

0876566991

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

CaliVita - Beta Carotene 9000 I.U.

  • Марка CaliVita
  • Модел 100 капсули
  • Наличност Предварителна заявка
  • 34,20 лв.


Бърза поръчка

Антиоксинта Бета каротен е естествен източник на провитамин A. Силно се препоръча при недостиг на витамин А в организма.

Бета каротeн (провитамин на витамин А) – От него се синтезира витамин А в черния дроб. Предпазва от респираторни инфекции, осигурява здрава кожа, коса, зъби и венци. Усилва растежа и развитието на костите. Той се използва като допълнителна активна съставка в терапията на емфизем и хиперфункция на щитовидната жлеза. Бета каротeна има важна роля в предпазването от рак. Стимулира функциите на имунната система. Намалява риска от коронарни инциденти (инфаркт на миокарда, внезапна сърдечна смърт) и при редовен прием предпазва от сърдечно-съдови заболявания или рак на простатата, дебелото черво, белите дробове, ларингса, фарингса, устната кухина, матката и гърдата.

Бета каротин се съдържа във почти всички зелени разстения. В по-големи количества се съдържа в ревенът, моркова, спанака, също така и в плодове като пъпъша и кайсията. За съжалление, нашите продукти често са наситени с вредни вещества (напр. кадмий и нитрати) така, че приемането на тази хранителната добавка е препоръчително.

Естествен витамин

 

Съдържание: Бета-каротин 9000 I.U.

Дозировка: Приема се по 1 гел капсула дневно, или по предписание.

Опаковка: 100 гел капсули

 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.