Телефони за бърза поръчка

0876566991

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

CaliVita - C-300 Plus

  • Марка CaliVita
  • Модел 120 tabl
  • Наличност Предварителна заявка
  • 38,20 лв.


Бърза поръчка

Освен шипките и биофлавоноидния комплекс таблетките C 300 включват по-висока доза витамин C със забавено освобождаване. Продуктът осигурява по-продължително антиоксидантно действие, по-здрави вени, стави и кожа, по-силна имунна система – най-добрият възможен избор за всеки ден от годинат

- На всеки за укрепване на имунната система.

- Заради способността му да защитава организма срещу оксидативния стрес:

 - На активни и пасивни пушачи.

- На живеещите в големи градове със замърсен въздух.

Дефицити

Симптомите на дефицит на витамин C включват:

- обща отпадналост и умора,

- намалена жизненост,

- отслабена имунна система,

- умствени нарушения,

- забавено заздравяване на рани и възстановяване след боледуване,

- кървене от венците.

Главна активна съставка на формулата е витамин C от натурални източници (цитруси). Витамин С е добре известен с положителните си ефекти. Той е жизненоважен антиоксидант, спомагащ предпазването на клетките от свободните радикали. Укрепва и поддържа правилното функциониране на имунната система, като повишава устойчивостта на организма към респираторни заболявания, бактерии и вируси. Витамин С е изключително необходим за нервната система и може да стимулира занижените от възрастта когнитивни способности. Освен това витамин С участва в поддържането на нормалната структура на кръвоносните съдове и ускорява растежа на съединителната тъкан, като по този начин подпомага заздравяването на рани. Също така, той е необходим за правилното функциониране сърдечно-съдовата и нервната система, участва в изграждането на костите, колагена и хрущяла, както и при синтеза на хормоните на надбъбречните жлези. Предпазва здравето на венците, кожата, костите и хрущялите.

Една таблетка C 300 осигурява Витамин C, колкото 3 кг. киви или банани!

Един от факторите за развитието на целулит е слабостта на съединителната тъкан, която донякъде се дължи на недостатъчна продукция на колаген? Витамин C  може да ви помогне и в този случай, тъй като той играе централна роля в образуването на колагена.*

Биофлавоноидите, извлечени от различни видове цитруси отлично допълват полезните ефекти на витамин С, като спомагат за неговото усвояване и използване в тялото; те сами по себе си също са ефективни антиоксиданти.

Смлените шипки не само, че даряват продукта с приятен аромат, но в традиционната медицина са най-дълго използваният източник на витамин С.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.