Телефони за бърза поръчка

0876566991

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

CaliVita - Cholestone

  • Марка CaliVita
  • Модел 90 капсули
  • Наличност Предварителна заявка
  • 49,00 лв.


Бърза поръчка

Комплексна формула, сържаща вещества намаляващи холесторала в кръвта.

Ако не е, трябва да предприемете решителни действия и да промените това. Холестерола е вид мазнина, която организма изгражда, и от която в известна степен се нуждае. Прекалено високото му съдържание обаче, е рисков фактор за здравето и води до сърдечно-съдови заболявания, атеросклероза, захарен диабет, бъбречна недостатъчност, подагра, хроничен хепатит и т.н. Високите холестеролови нива може да са резултат на наследственост, начин на живот или комбинация от двата фактора. Cholestone има две основни задачи – да намали съдържанието на мазнини в кръвта и да опази качеството на холестерола, и другите мазнини в кръвта от действието на свободните радикали. При снижаване нивото на холестерола с 10%, риска от възникване на сърдечни и сърдечно-съдови заболявания може да се намали с 20-50%!

Ленено масло – най-богатият и уникален източник на омега-3 ненаситени мастни киселини. Съдържа и двата вида необходими омега-3 мастни киселини – линоленова и алфа-линоленова, които оказват благотворно въздействие при профилактика и терапия на сърдечно-съдови заболявания. Омега-3 мастните киселини намаляват отчасти нивото на холестерола и в много по-голяма степен понижават нивото на триглицеридите. Играят важна роля при обмяната на веществата.

Ябълков пектин – разтворимо влакнесто вещество, подпомагащо по-бързото отстраняване на мазнините от храносмилателния тракт. Изключителен абсорбатор на мазнини. Възпрепятства образуването на холестерол и триглицериди в черния дроб, което влияе за понижаване на мазнините в кръвта. В комбинация с други влакнести вещества, спомага за функционирането на дебелото черво. Създава чувство за ситост.

Чесън – съдържа съставки с многобройни положителни въздействия. Намалява нивото на “вредния” LDL-холестерол в кръвта и същевременно повишава концентрацията на защитния HDL-холестерол. По този начин намалява риска от сърдечно-съдови заболявания.

Лецитин – играе значителна роля при обмяната на мазнините в организма, защото стимулира отстраняването на холестерола от кръвта.

Антиоксиданти (Витамини C и E) – заедно въздействат по-ефективно и наред с другите си положителни влияния, пазят мастните киселини от вредно окисляване.

Хром – участва в регулиране нивото на мазнини в кръвта. Спомага за пренасянето и изгарянето на мазнините (освобождаването на енергия). Намалява нивото на общия холестерол и същевременно повишава нивото на “защитния” HDL-холестерол.
 

Съдържание:

Масло от ленено семе 200 мг
Ябълков пектин 200 мг
Чесън 100 мг
Витамин C 60 мг
Витамин E 10 мг
Хром 50 мкг
Лецитин 100 мг

 

Дозировка: По една таблетка три пъти дневно.

Опаковка: 90 таблетки
 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.