Телефони за бърза поръчка

0876566991

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Calivita - Detox Patch

  • Марка CaliVita
  • Модел 12 пластира
  • Наличност Предварителна заявка
  • 76,00 лв.


Бърза поръчка

Съчетаване на западната технология с източната мъдрост

За съжаление, ускореното развитие на цивилизацията всекидневно подлага нашето тяло на контакт с различни вредни вещества. Съприкосновението със замърсената околна среда, с определени химикали, лекарства и консуматорски блага е невъзможно да се избегне. Една част от вредните вещества се изхвърлят от организма, но повечето от тях се натрупват. Съчетавайки западната технология с източната мъдрост пластирите Detox Patch могат да подпомогнат тялото да изхвърли натрупаните токсини.

Detox Patch въздейства в съчетание на три различни, но обединени принципи:

Неговите активни съставки, произхождащи от качествени, изцяло природни източници, са внимателно подбрани въз основа на способността им да отстраняват натрупаните токсини. Трансдермалната технология (нанасяне през тялото) е напълно естествена и дава възможност на съставките в Detox Patch сигурно и ефикасно да подпомогнат процеса на елиминиране на токсините и отпадните вещества от тялото.

Другата важна част на този продукт е инфрачервената топлина (FIR) или благотворният ефект, който предизвиква. Опитите показват, че инфрачервената топлина стимулира кръвообращението и спомага за отстраняването на токсините и отпадните вещества от тялото. Освен това можем да свържем FIR с няколко регенеративни процеси. В Detox Patch природната съставка турмалин по естествен начин излъчва FIR на честота, която стимулира кръвообръщението, улеснява лимфната секреция, подобрявайки процеса на детоксикация.

Източната рефлексология е третият важен фактор за начин на въздействие на този продукт. Неговият основен принцип е основан на третирането на определени, специфични, рефлекторни нервни точки, най-често на стъпалата (особено табаните), съответстващи на проблемната област. По този начин пластирите оказват благотворен ефект върху останалите части на тялото и върху цялостното здравословно състояние. В съответствие с принципите на източната рефлексология, пластирите Detox Patch стимулират и изтеглянето на токсини, като по този начин подпомагат детоксикацията и способността за самоизцеление.

В сравнение с естествените вещества в организма, натрупаните токсини са с по-висока плътност. През деня те се натрупват в долната част на тялото. След това се отлагат далеч от жизненоважните органи и се натрупват на определени места, например стъпалата. В източната медицина е залегнало мнението, че стъпалата са отражение на същността на всички най-важни органи. Поради това пластирите е най-добре да се залепват на онези части на тялото, където концентрацията на токсини е най-вероятна, т.е. на стъпалата.

Активни съставки:

Organic Agaricus Mushroom
Tourmaline
Siberian Ginseng
Achyranthis Radix
Platicodon Grandifloum
Wood Vinegar
Bamboo Sap
Caragana Sinica
Artemisia Iwayomogi
Paeoniiae Rubrae Radix

Начин на употреба: Прикрепете лентата с пластира към стъпалото и я носете най-малко осем часа. Най-добре е да се използва нощем.

• Detox Patch може да се ползва по два начина. За обща детоксикация и най-ефективно елиминиране на токсините се препоръчва да поставите по един пластир Detox Patch на всяко стъпало, най-добре през нощта и най-малко за 8 часа.
• За облекчаване на болки: Лепенка Detox Patch се поставя върху болното място, всяка вечер в продължение на 10 дни, след това по 3 дни през 3 дни. Преди да ползвате лепенките Detox Patch, моля консултирайте се с лекар!

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.