Телефони за бърза поръчка

0876566991

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Calivita - Hand & Body Lotion

  • Марка CaliVita
  • Модел 1000 ml
  • Наличност В наличност
  • 31,30 лв.


Бърза поръчка

С употребата на лосиона за ръце и тяло Hand&Body Lotion можете да дадете на кожата си онова, от което тя се нуждае. Той съдържа полезните за тялото и с подобрена формула, витамин Е и маслиново масло. При употребата му кожата става кадифена на допир, запазва влажността и еластичността си за дълго. Попива в кожата бързо и лесно, не лъщи и е перфектен за употреба и през деня.

Най-важните съставки на лосионът за ръце и тяло Hand&Body Lotion:

Екстракт от маслиново олио – Squalane
Тази съставка прави кожата по-гладка и еластична. Силният й хидратиращ ефект, спомага за забавяне процеса на стареене на клетките.

Витамин Е
Мощен антиоксидант, притежаващ противовъзпалителен ефект. Осигурява естественото хидратиране на кожата, предпазвайки я от стареене.

Витамин B5
Подхранва и защитава кожата, спомага за предпазването й от поява на акне. Спомага също за възстановяването й от отрицателното влияние на стреса.

Глицерин
Придава на кожата копринена мекота.

Бизаболол
Има успокояващ ефект върху кожата.

Сухата кожа е не само естетически проблем. Тази кожа се бели лесно и е чувствителна, често се появява сърбеж и усещане за опънатост. Това се получава в резултат от намаленото производство на мазнини от мастните жлези, а поради дефицита на вода кожата може да се напука. Напуканата кожа е сигнал за разрушаване на първата защитна бариера на организма. Това означава че различни патогени могат да проникнат по-лесно и тялото ни не е защитено срещу други външни влияния, например различни химични вещества (перилни и миещи препарати).

Лосионът за ръце и тяло Hand&Body Lotion е произведен по най-съвременни козметични технологии, за да може потребителят да запази красотата и здравето на своята кожа. Най-важната му съставка е Squalane (екстракт от маслиново олио), който придава на кожата гладкост и еластичност и като я поддържа по-хидратирана, спомага забавяне процесите на стареене на клетките. Витамин Е е мощен антиоксидант, който също забавя стареенето; освен овлажняващия си ефект той има и противовъзпалително действие.

Витамин B5 подхранва и защитава кожата, спомага за предпазването й от поява на акне. Спомага също за възстановяването й от отрицателното влияние на стреса. Глицеринът придава на кожата копринена мекота, а бизабололът има върху кожата успокояващ ефект.

Лосионът се препоръчва за всякакъв тип кожа и за всеки член от семейството. Втривайте лосиона върху кожата ежедневно, особено върху сухите, загрубели или дехидратирани области. Нежното ухание прави употребаота му много приятна във всеки един момент.

Състав: Екстракт от маслиново олио, бизаболол, Витамин B5, Витамин Е и глицерин.
 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.