Телефони за бърза поръчка

0876566991

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Calivita - ImmunAid 180 капс

  • Марка CaliVita
  • Модел 180 капсули
  • Наличност Предварителна заявка
  • 105,00 лв.


Бърза поръчка

Работата на имунната система може да отслабне при ежедневно напрежение, стрес и преумора, както и от отрицателни мисли. Всяка една настинка, изглеждаща като незначително заболяване, показва, че имунната система не функционира безупречно. В такъв случай, приемът на ImmunАid може да помогне за по-бързото й и ефективно възстановяване.
Синергичното действие на съдържащите се в продукта активни съставки котешки нокът и цинк, осигуряват защитата на организма не само от външни вредители, но и от онези, които се образуват вътре в тялото.

Котешки нокът
Използваното от хилядолетия лечебно растение котешки нокът, от което съвременната наука е успяла да извлече активното вещество, се смята за едно от най-ефективните средства, укрепващи имунната система. То е увивно растение, често израстващо до 30 метра, разпространено в Амазонските планини и крайречни местности, както и в джунглите на Перу.
Значително увеличава възпроизводството и активността на лимфоцитите, които имат свойството да установяват наличието на проникнали в човешкия организъм чужди тела, както и изродили се клетки и подпомагат тяхното унищожаване.
Котешкият нокът притежава и антиоксидантен ефект. Подобрява функцията на белите кръвни клетки, подпомагайки отстраняването на попадналите в човешкото тяло микроорганизми и чужди тела, причинители на болести.
Понижава високата температура.
 
Цинк
Минерал с уникално действие върху имунната система. Цинкът има специфична роля за правилната дейност на имунната система, защото ускорява активността при създаването на защитни клетки – антитела, способни да разпознаят и обезвредят попадналите в организма вредни чужди тела. Участва и в нормалното клетъчно делене.


Състав: Котешки нокът на прах 400 мг, Цинков глюконат 3 мг

Продуктът не се препоръчва при бременност и кърмене. При заболявания на храносмилателната система или при всякакви съмнителни случаи, трябва да се консултирате с вашия лекар! Котешки нокът не се препоръчва за приложение едновременно с имуносупресиращи медикаменти.
Опаковка: 180 капсули
 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.