Телефони за бърза поръчка

0876566991

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

CaliVita - Lion Kids Punch + vitamin D

  • Марка CaliVita
  • Модел 90 капсули
  • Наличност В наличност
  • 21,90 лв.


Бърза поръчка

Винаги можем да започнем достатъчно рано да живеем здравословно. Едно силно, здраво дете се представя в училище по-добре както умствено така и физически. Не правете компромиси ако развитието и здравето на вашите деца е в опасност! Да им дадем най-доброто, което можем! Децата приемат с готовност дъвчащите таблетки с форми на животни. Те напомнят бонбони, така че e лесно и забавно да ги приемат.

Витамините са жизненоважни органични съединения, които тялото ни не може да синтезира, или синтезира само в малки количества. Нашите деца, особено в периода на растеж и бързо физическо и умствено развитие се нуждаят от балансирана и подходяща витаминна добавка. За всеки витамин е характерно, че ако липсва в организма ни в необходимите количества неговият недостиг може да доведе до различни нездравословни симптоми, елиминирането на които е от особено важно значение в ранна възраст. За да компенсираме вредните влияния на околната среда (напр. смог), акумулирани през последните десетина години, нашата нужда от витамини и минерали е нараснала. За съжаление съвременната храна съдържа значително по-малко от тях в сравнение с предходните години. Ето защо е много важно допълнителното приемане на съвременни, висококачествени мултивитаминни формули, чрез които да компенсираме този дефицит и да подпомогнем функциите на тялото. Това е особено вярно за децата.

При съвременните формули от мултивитамини за деца, като например продуктите Lion Kids, са добавени витамини А, D, E и C, подобно на витамините от група В. Освен това, съобразно необходимото количество, те съдържат и най-важните минерали: калций, фосфор, йод, желязо, магнезий, мед, цинк, манган и калий. Витамин D играе важна роля в развитието на костите и зъбите и също участва в усвояването на калция и фосфора, като гарантира запазването на калциевия баланс в кръвната плазма.
 

Активни съставки/таблетка:

Витамин А (от бета каротен) 1500 I.U.
Витамин Е 7 I.U.
Тиамин (Витамин В1) 0.5 mg
Рибофлавин (Витамин В2) 0.6 mg
Витамин D 1.0 mсg
Никотинамид (Витамин В3) 7.0 mg
Пантотенова киселина (Витамин В5) 3.0 mg
Пиродиксин (Витамин В6) 0.7 mg
Биотин (Витамин В7) 35.0 mсg
Фолиева киселина (Витамин В4) 100.0 mсg
Инозитол (Витамин В9) 1.6 mg
Цианокобаламин (Витамин В12) 1.0 mсg
Витамин С 35.0 mg
Калций 10.0 mg
Фосфор 10.0 mg
Йод 10.0 mcg
Желязо 3.0 mg
Хелатен магнезий 5.0 mg
Хелатна мед 70.0 mcg
Хелатен цинк 2.0 mg
Хелатен манган 100.0 mcg
Калиев комплекс 2.0 mсg
Селен 10.0 mcg
Хром 5.0 mcg

Дозировка: 1-3 дъвчащи таблетки на ден, по време на хранене.
 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.