Телефони за бърза поръчка

0876566991

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

CaliVita - Mega qProtect

  • Марка CaliVita
  • Модел 90 tabl
  • Наличност Предварителна заявка
  • 98,10 лв.


Бърза поръчка

Комплексна антиоксидантна формула с великолепна комбинация от минерали, микроелементи и витамини от растителни масла и естествени екстракти. Активен агент е екстактът от Ginkgo biloba.

Ginkgo biloba е най-стария растителен вид в историята на Земята, познат от над 200 милиона години. Изключителен антиоксидант, оказващ благотворно действие при подобряване на периферното кръвообръщение и оросяването на мозъка и при сърдечно-съдови заболявания. Най-широко познато, разпространено и използвано свойство на Ginkgo biloba е способността да подобрява паметта. При приемане на екстракт от Ginkgo biloba се наблюдава значително повишаване скоростта на запаметяване и обработка на постъпващата информация. Повишава се способността за концентрация, будността на съзнанието, бдителността, съкращава се времето за реагиране и се преодолява депресията. Защитава нервните клетки от вредното действие на токсичните вещества, постъпващи от външната среда или образуващи се в организма и от вредното действие на свободните радикали. Екстракт от листата на Ginkgo Biloba подпомага поддържане целостта и пропускливостта на стените на клетките.

Антиоксидантите са вещества, оказващи благотворно въздействие неутрализирайки свободните радикали. Здравият организъм продуцира завидни количаства антиоксиданти, но тази му способност зависи от възрастта, генетичната заложба и храненето.

Организмът на по-възрастните и по-слабите хора и на тези, които се хранят с еднообразна и непълноценна храна, произвежда по-малко антиоксиданти и по този начин дава възможност на свободните радикали да проявят вредните си въздействия. Най-важните антиоксиданти са витамин С, витамин Е, В-каротен и селен и др. Антиоксидантите подобряват общото състояние на организма. Вземането им може да бъде от полза за по-възрастните хора, за хората, живеещи в градовете, заради масовото замърсяване на околната среда, както и при спортистите – защото осигуряват защита от вредното действие на свободните радикали

10 мг Бета-каротин
1.5 мг Ретинол
5 мг Ликопенов комплекс
100 мг Витамин C
100 мг Асkорбил палмитат
100 I.U. Токоферолов комплекс
50 мкг Селен
8 мг Цинк
2 мг Манган
100 мг L-Цистеин
10 мг L-Глутатион
100 мкг Алфа-липоева киселина
20 мг Екстракт от ГинкоБилоба
15 мг Екстракт от зелен чай
5 мг Боровинка

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.