Телефони за бърза поръчка

0876566991

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

CaliVita - Menopausal Formula

  • Марка CaliVita
  • Модел 135 капсули
  • Наличност Предварителна заявка
  • 107,00 лв.


Бърза поръчка

Съвременната жена има претоварено ежедневие, съпътствано от постоянен стрес, който предизвиква неразположение, спадане на сексуалните потребности и сексуалната активност. С напредването на възрастта това състояние се усилва и се отразява неблагоприятно на настроението и общото душевно равновесие. Времето минава и това непременно трябва да се промени. Ползването на хранителни добавки, съдържащи подходяща комбинация от лечебни растения с доказан ефект, могат да подпомогнат възстановяването на оптималното психо-физическо здраве, жизненоважно за сексуалното здраве и нормалния полов живот.

Допълнителното внасяне на калций и витамин Д е особено важно за костната система, тъй като количеството, осигурявано с храната е недостатъчно за женския организъм. От ключово значение е правилното дозиране на олиго-елементите магнезий, бор, хром и цинк, а също така и на някои есенциални мастни киселини и витамин В6. Антиоксидантите – витамините А, С и Е, бета каротен и селен, допринасят за укрепване на имунната система и преодоляване симптомите на заболяването. Билките са също важен елемент от състава на модерните продукти за жени. Полския хвощ действа като диуретик и защитава костите от декалцификация. Сибирския жен-шен стимулира умствените и физически способности и облекчава оплакванията, предизвикани от недостиг на естрогени. Сладкия корен подпомага преодоляването на депресия, работата на черния дроб и имунната система. Китайския Ангелски корен защитава от бактериални и вирусни инфекции и укрепва мускулите на матката. Бенедиктинския трън стимулира продукцията на прогестерон, чрез въздействие върху хипофизата и така укрепва стомаха. Растението Дамиана е естествен афродизиак с антидепресивно действие и диуретични свойства. Корена от Тетра подпомага възстановяването на хормоналния дисбаланс. Корена от Катуаба има общоукрепващо и тонизиращо действие. Корена от Makа засилва сексуалното желание и се използва успешно при безплодие. Лекарски гол корен има антивъзпалително и антисептично действие. Плод от Назъбена палма стимулира дейността на матката и яйчниците. Корен от същински еднорог успешно подпомага преодоляване промените в настроението, получени в резултат от хормонални нарушения при жените. Екстракт от гуарана има общоукрепващо и тонизиращо действие и стимулира либидото.

Според модерните схващания, ефективен подход за облекчаване оплакванията в периода на менопаузата е връщането към природен и по-здравословен начин на живот – правилно хранене, дозирана физическа активност, релаксация и прием на лечебни билки и природни хранителни добавки. Съвременните продукти от естествен произход, съдържат всички необходими съставки в оптимална пропорция.
 

Съдържание:

Витамин A 150 мкг
Бета-каротин 4.5 мг
Витамин D3 2 мкг
Витамин C 100 мг
Витамин E 40 мг
Витамин B1 2.5 мг
Витамин B2 2.5 мг
Витамин B3 7.5 мг
Витамин B4 40 мкг
Витамин B5 5 мг
Витамин B6 2.5 мг
Витамин B12 5 мкг
Биотин 30 мкг
PABA (пиро-амид-бензоена киселина) 2.5 мг
Холин 2.5 мг
Инозитол 2.5 мг
Калций 100 мг
Магнезий 50 мг
Калий 10 мг
Цинк 3 мг
Мед 200 мкг
Желязо 1 мг
Манган 500 мкг
Йод 15 мкг
Селен 10 мкг
Хром 20 мкг
Молибден 15 мкг
Бор 300 мкг
Полска конска опашка 650 мкг
Донг-куай (целомъдрениче) 7.5 мг
Сибирски жен-шен 10 мг
Сладко коренче 10 мг
Корен от черен кохош 10 мг
Бенедиктински трън 10 мг
Целомъдрениче 10 мг
Биофлавоноиден комплекс 1 мг

 

Дозировка: Три пъти по три капсули дневно, или по предписание

Опаковка: 135 капсули
 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.