Телефони за бърза поръчка

0876566991

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

CaliVita - New Life

  • Марка CaliVita
  • Модел 120 капсули
  • Наличност Предварителна заявка
  • 50,00 лв.


Бърза поръчка

Сексуалността и стремежа за създаване на потомство съществува, откакто на Земята се е зародил човешкия род. От една страна бременността е може би най-важният период от живота на жената, което подсказва че бременните жени и кърмачките се нуждаят от специално разработени продукти и хранене. От друга страна, сексуалното здраве и сексуалния живот влияят върху ежедневието ни – нашето разположение, общо състояние, качество на работа, търпение и толерантност, което обяснява търсенето на продукти, които могат да грантират здравето на подрастващите и да подпомогнат решаването на проблемите със сексуалното задоволяване.

При още нероденото дете, при което всяка молекула на тялото пряко зависи от състоянието на организма на майката, само чрез правилно хранене могат да бъдат избегнати много заболявания и когато бебето се роди ще бъде здраво и ще е получило всичко, което гарантира нормалното му развитие по-късно. Така, че отговорността е огромна!

Специално разработен, комплексен мултивитаминен продукт, предназначен за повишените изисквания на бременните жени и кърмачките съдържа витамините А, В, С, Е, минерали и микроелементи. Благодарение на него се осигурява правилно развитие на плода, като се запазва здравето и жизнеността на бъдещата майка.

Съдържание:

Бета-каротин 2.5 мг
Витамин E 7.5 мг
Витамин B1 0.8 мг
Витамин B2 1 мг
Пантотенова киселина 4 мг
Витамин B6 1 мг
Биотин 60 мкг
Фолиева киселина 200 мкг
Холин 10 мг
Инозитол 10 мг
PABA (пиро-амид-бензоена киселина) 1 мг
Витамин B12 1 мкг
Витамин C 60 мг
Калций 325 мг
Магнезий 112.5 мг
Калий 5 мг
Цинк 8 мг
Манган 1 мг
Желязо 4 мг
Мед 1 мг
Йод 75 мкг
Хром 25 мкг
Ницотинамид 9 мг

 

Дозировка: По две таблетки със закуската и две таблетки с вечерята, или по предписание.

Опаковка: 120 таблетки
 

 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.