Телефони за бърза поръчка

0876566991

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

CaliVita - TrimeX WVS

  • Марка CaliVita
  • Модел 473 ml
  • Наличност Предварителна заявка
  • 102,30 лв.


Бърза поръчка

Наднорменото тегло е един от основните проблеми на съвременното човечество. Парадоксът е, че се отдава твърде малко значение на здравословния начин на живот и предимството на красивия и поддържан външен вид. Пълните хора имат повишено телесно тегло, което без съмнение е заболяване! Освен здравословен проблем, това заболяване има и други отрицателни влияния, напр. дебелите хора общуват с околните по трудно, а живота им е по-непълноценен. Борбата с наднорменото тегло във всички случаи ще ви донесе добри резултати, ще бъдете здрави, уравновесени, а в крайна сметка и по-успешни!

Хром

Жизненоважен микроелемент, необходим за обмяната на веществата при разграждането на белтъците, мазнините и въглехидратите. Биологично активната му формула е хром-пиколинат. Оказва общ благоприятен ефект върху метаболитните процеси, стимулира метаболизма на захарите, засилва действието на инсулина и стабилизира енергийното равновесие, като постоянно регулира нивото на глюкоза в кръвта. Това създава възможност за постигане на т.нар. безмастна влакнестост на мускулите.

Манган

Участва при контролиране нивото на захарта в кръвта, както и при метаболизма на белтъчините и мазнините. Ускорява използването на редица витамини (например на витамин В1 и Е).

Необходим е за правилното функциониране на имунната и централната нервна система, както и за изпълняване на репродуктивните функции. Той е необходим за спортисти и хора, подложили се на диети за отслабване, при които трябва да се увеличи дневния прием.

Екстракт от семена на грейпфрут

Съдържа много биофлавоноиди, които възпрепятстват окисляването на мазнините. Ускорява процесите на обмяна на веществата и помага за по-доброто изгаряне на мастните натрупвания. Стимулира дейността на храносмилателните органи и е особено ефикасен при прочистването на червата.

Гел Aloe Vera

Подпомага процеса на храносмилане, като прочиства идеално червата от натрупаните несмлени остатъци от храна и вредни вещества. Свързва мазнините и простите захари в стомашно-чревния тракт и по този начин допринася за нормализиране нивото на мазнини и захари в кръвта.

Хидроксицитрат

Подтиска апетита и възпрепятства превръщането на въглехидратите в мазнини.

Масло от жълта върболика

Ускорява обмяната на веществата и подпомага изгарянето на излишните калории.

Екстракт от зелен чай

Наред с многото си благотворни действия, влияе положително и на процесите на храносмилане.

Ванадий

Необходим е за нормалния растеж и развитие на тялото. Пречи на появата на загуба на мускулна маса, която често се среща при диетите за отслабване.

Какво е благотворното действие на активните съставки?

1. Подпомага намаляване на наднорменото тегло.

2. Служи като храна.

3. Необходим е за запазване на здравето.

Белтъчини

(аминокиселини от хидролизата на колаген)

Подпомагат намаляването на общото количество мазнини, повишават производството на енергия и регулират нивото на холестерола и триглицеридите и възпрепятстват появата на недостиг на мускулна маса, което съпътства диетите за отслабване.

 

Съдържание:

Манган 2 мг
Хром 120 мкг
Протеин 3 мг
Патентована смес 500 мг

 

Дозировка: 1 супена лъжица преди лягане, 3 часа след последното хранене.

Опаковка: 473 мл
 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.