Телефони за бърза поръчка

0876566991

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Calivita - Възстановяващ крем (Aquabelle Regenerating Cream)

  • Марка CaliVita
  • Модел 50 ml
  • Наличност В наличност
  • 24,90 лв.


Бърза поръчка

Семейството на „Аквабел” е тричленно: регенериращ крем (за грижа през деня), подхранващ крем (за грижа през нощта) и почистващо мляко за грижа за лицето. Основната съставка или основата и на трите продукта е DD водата. Идеалният ефект се подсилва при едновременната употреба и на трите продукта.

Възстановяващ крем Aquabelle Regenerating Cream:

- С хидратиращия ефект на серамида.
- С антиоксидантния и анти-стареещ ефект на витамин Е.
- С подхранващи масла от авокадо и жожоба.

Идеален за всекидневна употреба след грижливо почистване на лицето, а също и преди поставяне на грим. Идеален за хора с нормална кожа.

Основната активна съставка на крема е серамидът (липидни молекули), който регенерира кожата, подобрява способността й да поддържа влагата си. Той подобрява еластичността на кожата, като по този начин намалява бръчките и осигурява ефективна защита срещу вредните влияния на околната среда.

Другата основна съставка е витамин Е, който е добре известен със своя антиоксидантен ефект. Той много ефективно защитава клетките на кожата срещу вредните окислителни процеси и е естествен хидратант с противовъзпалителни свойства. Регенериращият крем съдържа и масло от жожоба, което подхранва сухата кожа.
Препоръчваме този продукт да се използва предимно като дневен крем, но той също е идеална основа за грим.

Защото всекидневните условия, в които попадаме, предразполагат към увреждане на кожата. Това води не само до видими отрицателни симптоми (суха и уморена кожа, ранна поява на бръчки и т.н.), а когато първата линия на защита е нарушена (напр. микропукнатини по сухата кожа), могат да настъпят и други проблеми, напр. инфекции. Правилната грижа за лицето започва с внимателно почистване, включва употребата на нежен крем, подходящ за вашия тип кожа и според вида активност през деня. Използвайте крема не само за лицето, но и за шията и деколтето. Не е достатъчно да почиствате лицето само вечер. В зависимост от програмата ви за деня, може да се наложи да го употребявате повече от един път дневно.

В козметичните продукти „Аквабел” са съчетани най-съвременните научни постижения със силата на природата:

Естествени съставки: масло от авокадо, масло от жожоба и зехтинова есенция – подхранват кожата. Витамин А – помага кожата да остане здрава.
Съвременни компоненти: серамид – неговият отличен хидратиращ и възстановяващ ефект предпазва кожата от изсушаване и ранно остаряване; витамин E – неговият подхранващ и антиоксидантен ефект защитава клетката от свободните радикали.
DD-вода: вода с намалено съдържание на деутерий. Деутерият е един от изотопите на водорода. Чрез няколко независими експеримента е доказано, че водата с понижено съдържание на деутерий (DD вода) може спокойно да се използва и няма никакъв токсичен ефект. Точно обратното, тя оказва благотворно влияние върху клетъчното делене. Колкото по-малко е съдържанието на деутерий във водата, толкова по-бавен е процесът на клетъчното делене – т.е. „остаряването” на тялото се забавя.

Клинични опити доказват, че DD-водата забавя и може да предотврати появата на злокачествени изменения – тя играе важна роля в ограничаването на риска от кожни заболявания!

Други положителни ефекти:
- По-бърза хидратация – по-добро овлажняване.
- По-гъвкаво кръстосано свързване на протеините – повече еластичност.
- По-добра молекулна структура на колагена – ефект против бръчки.
- Позитивно натоварване за здравите клетки на кожата – повече жизненост.

Козметичната серия Aquabelle може да се употребява няколко пъти дневно!
- За всекидневна употреба.
- При смяна на дейностите през деня или когато освежавате грима си.
- Преди и след спортуване.
- По всяко време, когато почувствате нужда да измиете лицето си.

Когато се използва редовно, лицето става чисто, кожата еластична, здрава и подмладена!
  

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.