Телефони за бърза поръчка

0878 567 491

Canelim - ефективен антираков продукт 1 брой

 • 58,00 лв.


Бърза поръчка

Canelim (от китайски името е Ping Xiao) е революционен хомеопатичен продукт, който може да бъде от голяма полза в борбата срещу рака. Canelim билкови капсули са базирани на традиционната китайска медицина, която датира отпреди повече от 2000 години.

Поради ефективността си, Canelim билкови капсули са одобрени от китайската национална служба „Китайска Лекарствена Администрация” като лекарство за рак. Използва се в редица болници като ефикасна терапия за различните форми на рак. Canelim е единственият клас А китайски противораков продукт, включен в Китайският национален здравноосигурителен каталог.
 
Серия изследвания доказват, че Canelim има способността да облекчава симптомите причинени от раковите заболявания. Canelim е особено ефективен при:
 
 • лечението на различните видове рак, дори и в напреднал стадий
 • хиперплазия на млечните желези при жените (ненормално количествено увеличение на клетките)
 • редуциране размера на туморите и разпространението на метастази
 • възпрепятстване зараждащите се симптоми на рак
 • повишаване на имунологичните способности на организма, като по този начин увеличава продължителността на живота
Действия и индикатори:
 
Функциите на препарата са в засилване на кръвообращението чрез премахване на кръвната стаза (спиране на кръвния поток в дадена зона от микроциркулацията - венули, прекапиляри и капиляри), облекчаване на болката, редуциране размера на туморите и разпространението на метастази, намалява възпаленията и токсичните натрупвания, укрепване на организма с цел да елиминира патогенните фактори.
 
Ползите от Canelim (Ping Xiao) капсули са:
 
 • Клинично тестван, ефективност между 53,2% и 86%.
 • Подходящ като моно терапия когато конвенционалните терапии са изчерпани.
 • Ефективен като неоадювантна терапия (прилага се веднага след поставяне на диагнозата преди операцията с цел да се свие тумори преди операцията или лъчетерапия).
 • Ефективно смекчаване на страничните ефекти от химиотерапия и лъчетерапия.
 • Многократно по-рентабилен в сравнение с конвенционалните терапии.
 • Като поддържащо средство преди, по време на и след химиотерапия, лъчетерапия или оперативно лечение.
 • Нетоксичен и подходящ за продължителна употреба.
Дозировка: Приема се орално 3 пъти дневно по 3 капсули първата седмица и след това 3 пъти дневно по 4 до 7 капсули. Може да се приема паралелно с оперативната терапия, лъчетерапия и химиотерапия. Един курс на лечение изисква 6 опаковки (за 30 дни) от Canelim капсули.
 
Странични ефекти: не са открити
 
Опаковка: 100 капсули

Съхранение: Да се съхранява в добре затворен съд, на хладно сухо място.
 
Състав:
Корен куркума - 53.30mg,
Плод от ауранти - 88.84mg,
Агримония – 53.30mg
Alumen - 53.30mg
Селитра - 53.30mg
Wu Ling Zhi - 53.30mg
Resnia Toxicodendri - 44.42mg
 
За постигане на оптимален ефект е препоръчително продукта да се приема паралелно с Biobran MGN-3
 
Повече информация за продукта ТУК
 
 
Преглед на терапевтични ефекти на Canelim капсули при злокачествени тумори
 
Рака засяга клетките ни, които са основна единица на живота. За да разберем рака, трябва да знаем какво се случва, когато нормалните клетки се превърнат в ракови. Тялото е съставено от различни видове клетки. Нормално, те растат, делят се и произвеждат повече клетки, тъй като са необходими за да поддържа здравето на тялото и правилното му функционирането. Понякога обаче процесът на делене протича без да има нужда от нови клетки. Тези допълнително натрупани клетки се превръщат в ново образувание или тумор. Туморите могат да бъдат доброкачествени или злокачествени.
 
Доброкачествените тумори не са рак. Те често могат да бъдат премахнати и в повечето случаи не се появяват отново. Клетките в доброкачествените тумори не се разпространяват в други части на тялото. Най-важното е, че те рядко са заплаха за живота.
 
Злокачествените тумори представляват ракови образувания. Клетките в злокачествените тумори са с ненормално поведение и се делят без контрол или точен ред. Тези ракови клетки могат да унищожат тъканта около тях. Раковите клетки също така могат и да се откъснат от злокачествения тумор. Оттам да влязат в кръвообращението и лимфната система (тъкани и органи, които произвеждат и складират клетки, които се борят с инфекциите и болестите). Този процес наречен метастази, представлява разпространението на рака от оригиналния (първичен) тумор и формирането на  нови (вторични) тумори в други части на тялото.
 
Стандартните методи за лечение на рака (хирургия, химиотерапия, лъчетерапия) понякога показват добри резултати. В повечето случаи обаче, смъртността при операцията, страничните ефекти на радиацията и химиотерапията са повече от това което пациентите могат да понесат. Поради този факт се налагат все повече доказани алтернативни хомеопатични методи за лечение.
 
Канелим е с висока ефективност при унищожаването на раковите клетки, засилването на имунитета, инхибиране растежа на ракови клетки и намаляване разпространението на метастази, намаляване на клиничните симптоми и болка, удължаване продължителността на живота и подобряване на качеството му. Продукта може да се прилага при всички стадии и форми на рак самостоятелно или в комбинация със стандартни лечения.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Етикети: канелим, при онкологични заболявания, по време и след химио- и лъчетерапии,