Телефони за бърза поръчка

0876566991

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

CHITOSAN 350mg 90 Capsules - естествен блокер на мазнини

  • Марка Biovea
  • Модел 90 капс.
  • Наличност Не е наличен
  • 34,00 лв.


Бърза поръчка

Изцяло естествен блокер на мазнините. Спомага за намаляване на телесното тегло и нивата на холестерол. Благоприятен при лечение на анемия. Укрепва имунната система. Помага при лечението на зъбите, инфекции на венците и за заздравяване на тъканите след операции. Подобрява функцията на сърдечно-съдовата система.

Съставки: Chitosan Хитозан 350mg Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 1 капсули 1-2 пъти дневно с храната или според предписанието на лекар.

Опаковка: 90 капсули в контейнер

Какво е хитозан и какъв е произходът му?

Хитозанът се извлича от хитина - полизахарид, съдържащ се в черупките на рака краб, сладководния рак и омара. Хитозанът притежава поразителното свойство да се свързва с мазнините и холестерола и да ги капсулира преди да бъдат усвоени от организма.Хитозанът се използва вече над две десетилетия без да проявява странични ефекти. Освен способността му да се свързва с молекулите на мазнините хитозанът си остава неактивен в човешкия организъм.

Защо да приемате хитозан?

• Контрол на телесното тегло: Мазнините не се усвояват в организма в присъствието на хитозан. Хитозанът е 100% натурален и действа като суперфибри. Затова обогатяването на храната с хитозан е част от осъществяването на един пречистващ процес, който е изключително важен за намаляване на телесните килограми. Хитозанът може да улови мазнини, които са 7 пъти повече от неговата маса. Той действа по напълно естествен начин във вашия организъм, за да го освободи от ненужните мазнини. Така се подпомага разграждането на мазнините и ускорява изхвърлянето им от организма. Изследвания сочат, че при ползването на хитозан участниците в тях намаляват теглото си с 8% за срок от 4 седмици.
• Холестерол: Според изследвания хитозанът може ефективно да понижи стойностите на серумния холестерол в кръвта. В рандомизирано, контролирано с плацебо изследване хитозанът намалява общия холестерол при мъжете и жените. Високият холестерол е важен рисков фактор за развитие на заболявания на сърдечно-съдовата система. Приеман орално, хитозанът се свързва с липидите в малките черва и намалява тяхното усвояване. Опити с хора доказват, че хитозанът понижава стойностите на серумния холестерол. В изследването силата на въздействие на хитозана за намаляване на серумния холестерол се проучва без съпътстваща диетотерапия.
• Анемия: Ниското съдържание на желязо в кръвта е познато като анемия. Много хора след приема на хитозан подобряват функцията на бъбреците и намаляват сериозността на анемията.
• Имунна система: Здравето на тъканите значително се подобрява при употреба на хитозан - от инфекции на зъбите и венците до по-бързо заздравяване на тъканите след пластични операции. Човешката имунна система се състои от хуморален и клетъчен имунитет, който защитава човешкия организъм. Клетките, отговарящи основно за имунния отговор са лимфоцитите. За дейността на лимфоцитите са много важни състоянието на организма и средата в него. Доказано е, че хитозанът подобрява общата среда, увеличава силата на имунната система на човешкия организъм от 4 до 5 пъти и активизира антителата. Като резултат от приема на хитозан активността на NK-клетките (естествените клетки убийци), които атакуват само раковите клетки се увеличава неколкократно.
 

Произход: САЩ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: хитозан, отслабване, блокер на мазнини, холестерол, имунна система, сърце,