Телефони за бърза поръчка

0878 567 491

COMPLETE MULTI-VITAMIN 120 Tablets - за оптимално здраве

  • Марка Biovea
  • Модел 120 капс.
  • Наличност В наличност
  • 63,10 лв.
  • 37,80 лв.


Бърза поръчка

Продуктът е със срок на годност до 31.08.2024г.

Комплексни мултивитамини специално разработени за оптимално здраве. Добавени са внимателно подбрани допълващи минерали и хранителни вещества, увеличаващи максимално полезният ефект и усвояемостта на формулата.Осигурява най-важните витамини и минерали необходими за правилното функциониране на организма. Спомага за силна имунна системаи антиоксидация.

Съставки: Vitamin A (83% beta-carotene) 15,000IU; Vitamin C (ascorbic acid) 250mg; Vitamin D (cholecalciferol) 400IU; Vitamin E (d-alpha tocopherol) 150IU; Thiamin (Vitamin B1) 75mg; Riboflavin (Vitamin B2) 75mg; Niacin (Vitamin B3) 75mg; Choline(Vitamin B4)31mg;Pantothenic Acid (Vitamin B5) 75mg;Vitamin B6 (pyridoxine HCL) 75mg; Biotin(Vitamin B7) 300mcg;Inositol (Vitamin B8) 75mg;Folic acid(Vitamin B9) 400mcg; Vitamin B12 (cyanocobalamin) 75mcg; Calcium(calcium citrate)20mg; Iron 1.3mg; Iodine 159mcg; Magnesium(magnesium citrate) 10mg; Zinc 10mg; Selenium 25mcg; Copper1mg; Manganese 1mg; Chromium 25mcg; Molybdenum 27mcg; Potassium 1.8mg; PABA 75mg; Betaine 25mg; Citrus Bioflavonoids 25mg; Rutin25mg; Hesperidin 5mg; Boron 500mcg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 1 капсула дневно или според предписанието на лекар.

Опаковка: 120 таблетки в контейнер

Какво представлява Complete Multi-Vitamin на Biovea?

Complete Multi-Vitamin на BIOVEA е универсална формула с висока потенция, комбинираща богата гама от хранителни вещества само в една таблетка за еднократен дневен прием. Включва витамини, които са водоразтворими, като витамин С, биотин и седемте витамини от В групата, тиамин (B-1), рибофлавин (B-2), ниацин (B-3), пантотенова киселина (B-5), пиридоксин (B-6) и цианокобаламин (B-12). Организъм не може да ги запасява в необходимите количества и затова е необходимо да се допълват през целия ден. Формулата съдържа още и мастноразтворимите витамини А и Е, които се складират на редица места в целия организъм, включително и в мастната тъкан. Освен това вашето тяло се нуждае и от минерали като цинк и мед, които регулират клетъчната функция и служат като градивни елементи на клетките и органите.

Защо да приемате Complete Multi-Vitamin на Biovea?

Всеизвестен факт е, че витамините и минералите в точните количества участват в редица биологични процеси като растежа, храносмилането, умствената активност и противодействието на инфекции. Определени хранителни вещества позволяват на вашето тяло да използват въглехидратите, мазнините и протеините, тъй като влизат в ролята на катализатори, които стартират или ускоряват химичните реакции в целия организъм. Така че, ако изчерпите определени хранителни вещества, които са необходими за всеобщо стимулиране – от нивата на енергия до функцията на мозъка, това, което трябва да направите е да си ги набавите и ще почувствате разликата!

Продуктите, съдържащи витамини и минерали са по-важни от всякога в съвременния забързан свят. В натовареното си ежедневие сме изложени на многобройни токсини, които са станали част от модерния живот. Пълноценното хранене ни защитават от околната среда и старостта, но само ако всички спомагателни фактори са налице. Можем ли да получим всички хранители вещества, от които се нуждаем, от храната? Е, неопровержим факт е, че храната не е такава, каквато е била преди 100 години, дори преди 50 години. Растенията, от които се произвеждат много от храните се отглеждат в други страни, където се складират с месеци и губят хранителната си стойност заради окисляването. Освен това е нещо обичайно да се отглеждат храни на изтощени почви година след година.

Големи медицински институти като Клиника „Майо” и основните медицински журнали потвърждават, че приемът на качествени продукти, съдържащи мултивитамини и минерали, помага за контролирането на здравословни проблеми, които не се повлияват от други видове лечения.

Произход: САЩ

 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Етикети: мултивитамини, оптимално здраве, имунна система, антиоксидация,