Телефони за бърза поръчка

0876566991

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

CORDYCEPS 450mg 60 капсули - мощен имуномодулатор, подобрява физическата и умствената издържливост-30.11.20

  • Марка Biovea
  • Модел 60 капсули
  • Наличност В наличност
  • 28,20 лв.
  • 19,80 лв.


Бърза поръчка

Продуктът е със срок на годност до 30.11.2020

Мощен имуномодулатор. Действа общоукрепващо, подобрява физическата и умствена издържливост и жизненост. Като съпътстваща терапия за онкоболни, при сърдечно-съдови заболявания, при болести на дихателните органи, болести на пикочо-половата система, черния дроб, кръвта, при злокачествени новообразувания на различни органи, дори в по-късен етап на заболяванието. Антитоксично въздействие.

Състав в доза: Калций 59 мг; Фосфати (калциеви) 45 мг; стандартизиран екстракт от Кордицепс мицел (0.1% аденозин) 600 мг; Кордицепс мицел300 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приемат 2 капсули 2-4 пъти дневно между храненията или според предписанието на лекар.

Опаковка: 60 капсули в контейнер.

• Възможности за всестранно действие
• Увеличава запасите от енергия
• Спомага за регулиране на нивата на холестерола

Какво представлява кордицепс?

Кордицепс (Cordyceps sinensis) е едно от най-ценните тонизиращи средства на древното китайско билколечение. Според традиционните китайски текстове кордицепс се е използвал с цел „подсилване на жизнената енергия” и особено за „изграждане на входа на жизнеността.” Днес той печели навсякъде широко признание като основно тонизиращо средство за атлетите от световна величина. Кордицепс напоследък получи широко внимание, когато китайските бегачи, които са го приемали, успяват да счупят световните рекорди на дълго разстояние от 1 500 и 10 000 метра – и двата за кратък период от време.

В състава на кордицепс могат да бъдат открити 77 микро и макроелементи, над 80 фермента, множество незаменими (есенциални) аминокиселини и ненаситени мастни киселини, различни моно-, ди-, олиго- и полизахариди, бетакаротин (провитамин А), витамин С, B1, B2, B12, Е, K, цинк и селен, протеини и стероли. Освен това, е източник на вещества с доказани фармакологични свойства (напр. кордицепин), а анаморфът на Cordyceps subsessilis е източник на циклоспорин, който играе ролята на имуносупресор - потиска имунната система при трансплантация на човешки органи.

Кордицепс вирее предимно на голяма надморска височина в Западен Китай. Уникалният продукт Кордицепс на Biovea използва специално приготвен мицел кордицепс. Кордицепс на Biovea осигурява същото количество екстракт от кордицепс CS-4 (стандартизиран 0.1% аденозин), използван във фармацевтичните изследвания. Той се съчетава с мицел кордицепс, който расте върху органичен кафяв ориз от спори, събрани от Хималаите. Тази комбинация осигурява пълен спектър от важните съставки на кордицепса.
Чрез допълнителен прием на Biovea® Cordyceps вие можете да следвате и изпълните целите си за добро физическо представяне и да поддържате стандартите си за победа високо – без значение какви предизвикателства срещате. Кордицепс е полезен с това, че помага за намаляване на нивата на холестерола. Очевидно е, че кордицепс е ползотворен за организма, когато се приема целенасочено и когато се използва с лечебна цел.

Как действа Кордицепс?

Високоефективно средство за имунологично регулиране, притежава огромни адаптогенни свойства – в зависимост от началното състояние на болния, той може да повиши намалелия имунитет, както и да намали проявлението на излишно повишеният имунитет (имуномодулатор).
Кордицепс служи като натурален антибиотик. Оказва бактериологично въздействие на няколко патогенни бактерии, на такива като пневмококи, стрептококи, златисти стафилококи.

Притежава противовъзпалително действие, аналогично на това на хормоните, като не им отстъпва по ефикасност. В това си качество Кордицепс не отстъпва, дори надвишава по ефективност хидрокортизона.

Осъществява продължително умерено разширение на кръвоносните съдове, което значително подобрява кръвоснабдяването на сърдечните мускули и други органи, а това, на свой ред, предотвратява образуването на тромби и служи за профилактика и лечение на такива страшни заболявания като инфаркт на миокардата, и схемична болест на сърцето, инсулт, стенокардия, заболявания на черния дроб, бъбреците, белите дробове и т.н.Притежава антиоксидантно действие.

Повишава устойчивостта на организма към кислороден глад, повишава работоспособността.

Намалява нивото на липидите в кръвта, регулира баланса на калция и фосфора в кръвта.

Активно изкарва от организма токсичните вещества, остатъци от лекарствени препарати.

Подобрява функцията на черния дроб, бъбреците, белите дробове и обмена в тъканите на всички други органи.

Регулира броя на тромбоцитите в кръвта.

Оказва антиканцерогенно въздействие, чрез подобряване състоянието на поразения орган, а също така стимулира активността на левкоцитите, което смекчава страничното въздействие на радиотерапията.

Оказва изразен ефект в качеството на спомагателно лечебно средство.

Защо да приемаме Кордицепс?

• Повишава издръжливостта и значително увеличава виталния капацитет на организма.
• Високоефективно средство за имунологично регулиране, силен имуномодулатор.
• Увеличава физическата сила и издръжливост на пациенти, страдащи от болести на дихателната и кръвоносната ситема. Оказва особено благоприятно въздействие и върху пациенти със сърдечно-съдови заболявания, като подобрява кръвоснабдяването.
• Представлява мощен антиоксидант, регулиращ нивото на свободните радикали в организма.
• Увличава нивата на АТФ.
• Активизира производството на основните елементи на кръвта - еритроцити, левкоцити и тромбоцити.
• Има силно изразени противовъзпалителни свойства, намалява болката и понижава температурата.
• Играе ролята на естествен антибиотик. Оказва бактериологично въздействие върху някои патогенни микроорганизми.
• Подобрява функцията на черен дроб, бъбреци, бели дробове и спомага за очистването на организма от различни токсини, в това число и отпадни продукти от лекарства.
• Оказва антиканцерогенно въздействие, подобрява състоянието на поразения орган.
• Повлиява благоприятно състоянието при стрес и депресия.
• Силен афродизиак, повишава сексуалната издръжливост и при двата пола.

Произход: САЩ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: кордицепс, имуномодулатор, издръжливост, жизненост, сърце, рак, дихателна система, черен дроб,