Телефони за бърза поръчка

0878 567 491

ЕКСТРАКТ ОТ ЙОХИМБЕ 25мг, 59мл

  • 27,50 лв.


Бърза поръчка

Какво е Йохимбе?

Йохимбе е името на вечнозелено дърво, което се среща в Заир, Камерун и Габон. Кората на йохимбе съдържа химикал, наречен йохимбин, който се използва за производството на лекарства.

Йохимбе е билка, чиято употреба датира от много векове. Открит е от африкански племена, които го смятат за истински афродизиак. Тъй като познанията им за естественото им местообитание и способността им да се възползват от тях граничеха с гениалност, безопасно е да се предположи, че заключенията им относно Йохимбе са точни.

Въпреки че йохимбе често се използва като афродизиак, то може да има и няколко други предимства. Твърди се, че добавката също помага при лечение на депресия, високо или ниско кръвно налягане, болка в гърдите и импотентност (или други сексуални проблеми).

Йохимбе съдържа необходимите вещества за осигуряване на пълна хармония на тялото и ума, като по този начин се постига баланс. Това, което Йохимбе прави, е, че блокира алфа-2 адренергичните рецептори, докато стимулира другите рецептори, което води до подобряване на притока на кръв към мъжкия орган, което означава по-дълготрайна ерекция. Също така е известно, че предизвиква повишена чувствителност на пениса, което прави полов акт по-стимулиращо преживяване.

Само за мъже ли е или работи и за жени?

Билката йохимбе често се смята за еректилна функция при мъжете. Повечето хора не осъзнават, че тази билка е и сексуален стимулант при жените. Жените харесват засиленото усещане и подуването на гениталните органи, което осигурява, стига дозата да се поддържа ниска, за да се предотвратят страничните ефекти на йохимбе, обсъдени по-долу. Други здравословни проблеми, които могат да бъдат ефективно лекувани с йохимбе, включват проблеми с холестерола, сухота в устата и проблеми с нервната система.

Йохимбе също може да бъде полезно за подпомагане на загубата на тегло. Смята се за стимулант и може да увеличи сърдечната честота и да помогне на тялото да изгаря мазнините. Може също така да попречи на тялото да съхранява излишните мазнини и да помогне за премахването им. Някои бодибилдъри и атлети използват йохимбе, вярвайки, че то повишава издръжливостта им по време на тренировки.

Странични ефекти?

Страничните ефекти на йохимбе обикновено са леки, освен ако не се използва висока доза. Винаги започвайте с най-ниската ефективна доза и я увеличавайте бавно, за да избегнете странични ефекти.

Йохимбе се свързва с високо кръвно налягане, повишен сърдечен ритъм, главоболие, тревожност, замаяност и безсъние. Йохимбе може да бъде опасно, ако се приема в големи дози или за дълги периоди от време.

Лица, които употребяват наркотици, амфетамини, кофеин, успокоителни, антихистамини, транквиланти и антидепресанти, както и прекомерна употреба на алкохол, трябва да избягват консумацията на този продукт. Това също не се препоръчва за хора, които страдат от бъбречно заболяване, сърдечно заболяване, глаукома, диабет, психични разстройства или дуоденална или стомашна язва.

Йохимбе не трябва да се приема с храни или напитки, съдържащи тирамин (сирене, шоколад, бира, отлежало месо, ядки и др.).

Доза: 10 капки (0,5 ml)

Дози в опаковка: 120

 Количество в порция:

• Екстракт от Йохимбе 8% алкалоиди 25 мг

    (станд. до 8% алкалоиди)

 Състав: пречистена вода, алкохол 20%.

 Не съдържа: Изкуствен аромат или подсладител, консерванти, глутен, мая или риба.

Прием:

10-15 капки под езика веднъж на ден или както е препоръчано от медицински специалист.

Предупреждение: Ако сте бременна, кърмите или приемате някакви лекарства, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба. Прекратете употребата и се консултирайте с Вашия лекар, ако се появят някакви нежелани реакции. Да се ​​пази от деца. Да се ​​съхранява на стайна температура. Не се препоръчва за употреба от лица под 18 години. Ако страдате от високо кръвно налягане, консултирайте се с вашия лекар преди употреба.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Етикети: yohimbe, йохимбе, екстракт, ерекция, сексуална функция, мъже, либидо, полова система, адродизиак, сърдечна дейност,