Телефони за бърза поръчка

0876566991

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Електронен апарат - AQUARION

  • Марка CaliVita
  • Модел 1
  • Наличност В наличност
  • 4 300,00 лв.


Бърза поръчка

Водата е от огромно значение за живота на планетата. 78-98% от живите организми на земята са съставени от вода. Това означава, че нормалното съдържание на вода в тялото има ключово значение за съхраняване на нашето здраве. Водата изпълнява много задачи: тя подпомага абсорбирането на хранителните вещества, разгражда и отстранява от тялото генерираните при обмяната на веществата отпадни продукти, играе важна роля за поддържане на постоянна телесна температура (изпаряване, оросяване) и защитава най-важните ни органи, регулира нивата на електрони и протони в клетките и е незаменима за редица други важни физиологични процеси. В случай, че на човек на му достигат около два литра вода в тялото той умира от жажда. Така, че водата е не само един много важен основен градивен материал, но има и ключово значение за чувствителното равновесие в организма.

Повечето от храните, които консумираме създават в организма ни киселинна среда. Този ефект се усилва от определени добавки, използвани в хранителната индустрия, а също, и от определени лекарства. Идеалният случай е, когато тялото има достатъчно алкални резерви, т.е. е в състояние да компенсира киселинността. В противен случай повишената киселинност в организма може да доведе до нежелани последствия, които за кратък период от време не причиняват видими неблагоприятни ефекти, но по-късно могат да доведат до някои здравословни проблеми. Една от причините се състои в това, че за да компенсира повишената киселинност, тялото използва големи количества минерали.

В молекулите на алкалната вода преобладава отрицателният заряд (една 0 и една Н молекули, 0Н-). Това я прави подходяща за ползване при необходимост от неутрализиране на свободните радикали. Свободните радикали са без заряд и представляват нестабилни молекули, съдържащи нечетен брой електрони, постоянно стремящи се да постигнат състояние на равновесие, което може да доведе до увреждане на клетъчната структура на тъканите. Това показва, че йонизираната алкална вода може да подпомогне защитата на клетките от вредното действие на свободните радикали, т.е. тя има ефект на превъзходен антиоксидант.

Внимание!

 - Ползата от алкалната йонизирана вода за организма е уникална. В обикновената вода един клъстер е образуван от 12-18 молекули, докато при йонизираната вода клъстерът има само 6 молекули и може много по-бързо да проникне в клетката. Тъй като при процеса на йонизация се променя структурата на клъстерите (гроздовете) вода, нейната възможност за хидратация се увеличава дори шест пъти.

При използване на йонизирана вода се образуват значително количество отрицателно заредени йони, твърде подобно както при естествени условия – край водопад или морски бряг, за които е добре известно, че се отразяват благоприятно на човешкото здраве. В такива моменти нашата естествена защитна система се активизира и засилва, затова е по-трудно да се разболеем.
 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.