Телефони за бърза поръчка

0878 567 491

FOLIGAIN® Комплекс за регенерация на косата за мъже с Minoxidil 5% & Trioxidil 5% (2oz) 59 ml

  • Марка Foligain
  • Модел 59 ml
  • Наличност В наличност
  • 55,60 лв.


Бърза поръчка

Клинично доказано, локално лечение за възстановяване на косата - с 5% Minoxidil & 5% Trioxidil.
Тази революционна смес от Minoxidil 5% и Trioxidil 5% се предлага само от Фолигаин.Тази комбинация Minoxidil с Trioxidil е насочено към основните причини за оредяване на косата.


Какво представлява Minoxidil?
Minoxidil е първото одобрено от FDA (Food and Drug Administration) лекарство срещу андрогенна алопеция (косопад). Преди това миноксидил е бил използван като съдоразширяващо средство, предписвано на таблетки за орално приложение при лечение на високо кръвно налягане, със странични ефекти растеж на косата и изчезване на плешивостта.
При лечението на косопад миниксидил се прилага под формата на разтвор за локално приложение, който е 2 или 5% миноксидил в пропилен гликол. Благодарение на пропилен гликол приложеният миноксидил равномерно се разпределя върху засегнатата област и така по-лесно се абсорбира през кожата.
 
Какво представлява Тrioxidil?
Липосферната микроемулсионна технология  на Trioxidil влива в косата и скалпа  изключителения комплекс от 5% Trioxidil, който регулира клетъчното хранене, укрепва протеините на извънклетъчната матрица, контролира възпалителните реакции, обратното увреждане, причинено от ДХТ, и косата навлиза в анагенна (растежна) фаза. Тази формула съдържа засилващи действието и съставки като биотин,  Trichogen ™, Procapil ™, медни пептиди и екстракт от грахово зърна за постигане на истинско цялостно решение. Съставки са преминали през стриктни тестове и изследвания, за да осигурят най-добрата подкрепа за растежа на косата, здравето на скалпа и здравето на фоликулите.
 
Революционната формула с от Minoxidil 5% и Trioxidil 5%, в допълнение с Trichogen ™ и Procapil ™  е уникално решение за мъже с алопеция.
Чрез стимулиране на екстрацелуларната матрица на скалпа, използвайки усъвършенствани механизми, тя спомага за изграждането на необходимите протеини за здравословен растеж на косата и поддържа цялостното здраве на скалпа. САМО FOLIGAIN® СЪДЪРЖА TRIOXIDIL® - комплекс за тройно противодействие на оплешивяването, разработен от екип от специалисти по грижа за косата. Добавените биоактивни съставки ще направят косата здрава, силна и блестяща. Помага за подобряване на здравето на скалпа   Здравият скалп осигурява правилната среда за по-добре изглеждаща коса. Технологията за влагоустойчивост запечатва хранителните вещества и влагата на кожата.


Указания за употреба:
Нанасяйте 4 дози спрей на скалпа два пъти на ден директно в областта на косопада или изтъняването. Масажирайте в скалпа с върховете на пръстите в продължение на няколко минути. Измийте ръцете със сапун и вода след употреба. Оставете на скалпа най-малко 4 часа, но може да оставите за неопределено време.
 
Предупреждение: Само за външна употреба. Избягвайте контакт с очите.

ДРЪЖТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Ако възникне дразнене, зачервяване или дискомфорт, преустановете употребата и се консултирайте с лицензиран медицински специалист.


Прочетете и съхранявайте картонената кутия за пълна информация за продукта.


За най-добри резултати използвайте с Foligain Стимулиращ шампоан за коса 2% Minoxidil, 2% Trioxidil 236 ml и Foligain Стимулиращ балсам за оредяла коса за мъже с 2 % Trioxidil

Произход: САЩ

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Етикети: Foligain, Minoxidil, Trioxidil, косопад, алопеция, коса