Телефони за бърза поръчка

0878 567 491

GABA PLUS 100 Capsules - антистресов ефект

  • Марка EUROVITAL
  • Модел 100 капс.
  • Наличност В наличност
  • 48,00 лв.


Бърза поръчка

Основен компонент за метаболизма и функциите на мозъка. Успокоява нервната система и съня. Намалява ефекта и признаците на стареене. Антистресов ефект. Стимулира отделянето на растежен хормон, като спомага за топенето на мазнини и изграждането на мускули.

Съставки: Niacin (Vitamin B3) 400mg; Inositol (Vitamin B8) 1200mg; GABA 200mg(Gamma Amino Butyric Acid). Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приемат 2 до 5 капсули дневно с храната или според предписанието на лекар. Може да се приема преди сън.

Опаковка: 100 капсули в контейнер.

Какво представлява GABA PLUS?

GABA PLUS е създадена по научен път синергична комбинация с висока потенция, включваща аминокиселинния дериват GABA (гама-аминобутирова киселина), инозитол и ниацинамид. GABA е най-важният и изобилен невротрансмитер в мозъка и централната нервна система (всъщност тя е аминокиселина, класифицирана като невротрансмитер), като подобрява предаването на нервните импулсии метаболизма на мозъка.

Как действа GABA PLUS?

Помага за отпускането на организма и настъпването на съня. Действа като стабилизатор за мозъка, като балансира състоянията на превъзбуда. Подпомага правилната мозъчна функция, противодейства на безпокойството, стреса, депресията, епилепсията, стареенето и болестта на Паркинсон. Съществуват много проучвания за ГАБА и нейната ефективност, които показват, че тя води до значително увеличение на нивата на растежния хормон в кръвната плазма. Той подпомага топенето на мазнините и изграждането на мускулите. С възрастта нивата му намаляват и поради това е важно да се приема продукта.
 

Произход: САЩ

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Етикети: ГАБА плюс, мозък, нервна система, сън, антидтрес,