Телефони за бърза поръчка

0878 567 491

Хранителна добавка Probiotic Complex 100 капс - MAXLIFE Supplements

  • Марка MAXLIFE Supplements
  • Модел 100 капсули
  • Наличност В наличност
  • 34,00 лв.


Бърза поръчка

Подпомага храносмилането и усвояването на полезните вещества. Детоксикира и повишава защитните сили на организма. Намаляват риска от рак и болести на стомаха. Подържа здравословна функция на дебелото черво и правилното отделяне. Предпазват от алергии, инфекции на пикочния канал, диария. Стимулират имунната система.

Пробиотичните бактерии, наречени още „добри” бактерии живеят в червата и са важни елементи на нашата естествена защита. Те въздействат благоприятно върху чревната микробна флора и имунната система.
• Детоксикират организма, намаляват холестерола и кръвната захар, оздравяват стомаха, червата и черния дроб, предпазват от ракови заболявания, урогенитални инфекции.
• Произвеждат ензими и витамини от група В, защитават от вредни микроорганизми (като Candida albicans) и контролират на пролиферацията (размножаването) на вредните бактерии, които могат да причинят редица заболявания.

Балансират pH в тънките и дебелото черво;
• Спомагат за по-доброто усвояване на есенциалните хранителни вещества и отделяне на отпадните продукти.
• Стимулират абсорбцията на лактоза при хора, които не могат да я усвояват.
• Подпомагат цялостното храносмилане, възстановяват нормалната чревна микрофлора, нарушена от антибиотици и др. лекарства, лоши хранителни навици, алкохол, тютюнопушене и др.
• Предотвратяват и лекуват диария, включително и инфекциозна.
• Намаляват риска от болести на стомаха.

  Синтезират витамини – B1, B2, B3, B5, B6, B12 и К, както и подобряват абсорбцията на минерали
• Не позволяват прираст на кандида и други патогенни микроорганизми

    Намаляват риска от хранителни и други алергии.

Bifidobacterium bifidum* – най-преобладаващият пробиотик у новородените и в дебелото черво. Насърчава усвояването на ценни вещества, блокира действието на някои вредни бактерии, поддържа имунния отговор и предотвратява диарията. Помага в борбата с кандида и е подходящ за лечение на диарийни епизоди, причинени от ентеропатогенни Ешерихия коли микроорганизми. Подобрява вагиналната микрофлора.

Lactobacillus acidophilus* – облекчава от газове и подуване, влияе положително на хора с лактозна нетолерантност. При изследвания е редуцирал E. coli с 61%, понижил е нивата на холестерола и е помогнал за създаването на витамин К. Важен и за имунното укрепване на чревно асоциираната лимфоидна тъкан. Има положителен ефект за възстановяване на вагиналната флора при жените.

Lactobacillus bulgaricus* – мощен пробиотичен щам, който се бори с вредните бактерии, нахлуващи в храносмилателната система и е достатъчно стабилен да издържи на киселинния стомашен сок. Неутрализира токсините и естествено произвежда собствени антибиотици. Проучвания на български учени свързват щама с противотумурно действие, имуномодулираща, противоязвена и антибиотична активност.

Streptococcus Thermophilus е мощен пробиотичен щам, който има добре изучени и изследвани през годините позитивни ефекти над човешкия организъм.  Този жив организъм обитава червата, и има много научно доказани положителни ефекти – подобрява храносмилането, имунната система и още много други. Живата бактерия произвежда и антитела, които успешно се борят с вируси като този на Пневмонията, Clostridium Dificile, и предпазва от образуването на Язва.

За оцеляването на пробиотиците при преминаването им през стомаха е необходимо да се приемат на празен стомах, за да могат да се влияят максимално малко от солната киселина, защото независимо от техниката за запазването им – прекалено дългото стоене в стомаха ще неутрализира много от тях. Друго препоръчително условие е да се избягват топли напитки около 10-15 минути преди и след приема на пробиотици, защото топлината също ги убива.

За максимални резултати препоръките са да се пият редовно, за да могат да  колонизират червата с добри щамове и да се извлекат всички възможни ползи от тях, като по-здрава и красива кожа, стабилна имунна система, здрави черва и т.н.

Съставки в доза: Probiotic Blend 200mg: Lactobacillus acidophilus 3.2 Billion CFU; Lactobacillus bulgaricus 400 Million CFU; Bifidobacterium bifidum 200 Million CFU; Streptococcus thermophilus 200 Million CFU
Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 1 капсула два пъти дневно 30 мин. преди или според предписанието на лекар. След отваряне на опаковката трябва да се съхранява в хладилник.

Опаковка: 100 капсули в контейнер

Произход: България 

 

 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Етикети: maxlife, supplements, probiotic, complex, хранителна, добавка, пробиотик, комплекс, храновмилателна, система, стомашно-чревен, тракт, храносмилане,