Телефони за бърза поръчка

0878 567 491

Имуномодулатор BioBran MGN-3 1000mg 30 сашета

  • Марка Daiwa Pharmaceutical
  • Модел 30 сашета
  • Наличност В наличност
  • 188,00 лв.


Бърза поръчка

BioBran MGN-3 е най-ефективната налична хранителна добавка, която помага тялото да поддържа здрава и силна имунна система.

Мощен имуномодулатор, подпомагащ производството на  естествени антитела, укрепването и поддържането на силна имунна система. Спомага за редуциране на страничните ефекти при химио и лъчетерапии. Подпомага възстановяването при вирусни и клинични заболявания. Оказва благоприятен ефект върху черният дроб, панкреаса и при възпаления. Подобрява глюкозния толеранс.

Състав: МГН-3 Арабиноксилан - 1000mg; Микрокристална целулоза - 500mg; Скорбяла от царевица - 260mg; Какао на прах - 22.5mg; Глицерол естери на мастни киселини - 22.5mg; Декстрини - 200mg; Трикалциев Фосфат - 40mg; Силициев диоксид - 9mg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти. Не съдържа Генетично модифицирани съставки.

Употреба: За нормалното подържане на тялото или при профилактиктична терапия, се препоръчва прием от 1000mg (1 саше) на ден в продължение от 1 до 3 месеца. Желателно е да се приложи няколко пъти през период от 6 месеца. 

При по-сериозен имунен дефицит и за бързо възстановяване се препоръчва 1000mg – 2000mg дневно (1-2 сашета). Тези, които се нуждаят от оптимална подкрепа на имунната система, свързано предимно с лечение на рак, ХИВ инфекции, хепатит и др. поемат 3000mg (3 сашета) на ден в продължение на 8 седмици (1000mg със всяко хранене) и след това по 1000mg на ден през останалото време.

При тези случаи НК клетъчната активност или реалният ефект от приема обикновено достига своя максимум около 2 месеца след приемането на първите по-големи дози, след което може да се поддържа с по-малки. Скоростта, при която този максимум се постига зависи от количеството приемано всеки ден.

Опаковка: 30 сашета в кутия.

Разработена е в Япония от „Daiwa Pharmaceutical” през 1992г,  под общото или изследователко име MGN-3 (наименованието произлиза от началните букви на тримата й създатели). Произвежда се, отговаряйки напълно на взискателните стандарти на Daiwa Pharmaceutical Co. Ltd., Япония и едновременно с това на строгите японски стандарти на  Министерството на здравеопазването и социалните грижи, както и на европейските и американските хранителни стандарти. „BioBran”  е произведена в Япония , чрез използване на патентован процес за обработка (предварително смилане) на оризови трици , чрез използване на ензими от гъбата “Shitake” (Шиитаке). Получената смес съдържа уникална смес от гликонутриенти като арабиноксилан, както и други съставки с къси полизахаридни вериги и хемицелулозни компоненти. Тази уникална молекулярна структура я прави значително по-ефективна от другите добавки за имунната система , които се могат да се намерят на пазара днес, като дава на тялото най-добрата възможност да оптимизира своите собствени оздравителни механизми. Според някои учени, е най-ефективният имунен модулатор на разположение. Препоръчва се за пациенти с рак, преди, по време и след химиотерапия и лъчетерапия, при пациенти с вируси като ХИВ, хепатит и др BioBran могат също да намалят нежеланите ефекти на химиотерапия и лъчева терапия, подобряване на състоянието на пациента и качество на живот значително. Също така има противовъзпалителен ефект, подобрява глюкозния толеранс, повишава фунцкиите на панкреаса и черният дроб. BioBran е подходящо за вегетарианци и не съдържа Генетично модифицирани съставки. PeakImmune4 / BioBran MGN-3  е клинично доказано, че е напълно нетоксичен, дори при изключително високи дози. Също така е безопасен за деца и бебета (намален прием според телесното тегло).

Как PeakImmune4 / BioBran MGN-3  ни помага да поддържаме силна имунната система? Нашата имунна система е съставена от армия кръвни клетки – NK, T и В – клетки, които се движат в тялото и унищожават милиони вредни микроби, които проникват в тялото ни всеки ден, както и хиляди ново инфектирани или анормални кръвни клетки, които се образуват. PeakImmune4 / BioBran MGN-3  оказва помощ на нашите бели кръвни клетки, гликонутреидна подкрепа, за да постигнат своята жизненоважна роля енергично и ефективно, спомагайки за оптимизиране на имунната функция. PeakImmune4 / BioBran MGN-3  е в състояние да увеличи НК клетъчна активност от колкото е 300% само за няколко седмици, като в същото време Т и Б клетъчната активност се увеличава с 200 и 150% съответно. Изследването също показа, че може значително да стимулира производството на естествени антитела, както и на други компоненти на имунната система. Това е особено важно, тъй като имунната система естествено се понижава с напредване на възрастта.

Друго преимущество на PeakImmune4 / BioBran MGN-3  е ,че запазва своята ефективност в тялото дори след продължителен период на употреба – с други думи, не се наблюдава обичайния ефект на намаляване на ефекта след време, което е обичайно за много други хранителни добавки. Също така BioBran е с висока степен на абсорбация, напълно нетоксично и не съдържа от гъбата в крайния продукт, което означава, че продуктът може да се ползва от хора, които имат непоносимост към гъби (Единствената ситуация, която трябва да се избягва е съвместната употреба с имуносупресанти).

Препоръчва се при: Хора склонни към чести заболявания (грип, простуди и т.н.), провеждащи антибиотични, химио и лъчеви терапии, както и  всички  останали имуноотслабващи терапии, при хронична умора, хора в напреднала възраст, превантивна профилактика през есенно - пролетния грипен сезон, хора с често изявена отпадналост и мигрени, при хепатити, СПИН, ХИВ, рак и всички заболявания влияещи върху цялостния имунитет.

Желателно е да се употребява превантивно за да се намали риска от заболявания и цялостно укрепване на организма.  Достатъчно е провеждането на едномесечен курс на прием два пъти в годината.

ЗА ПОСТИГАНЕ НА ОПТИМАЛЕН ЕФЕКТ ПРИ ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ПРОДУКТА ДА СЕ ПРИЕМА ПАРАЛЕЛНО С CANELIM (PING XIAO)

За повече инфо: WWW.BIOBRAN.BG

 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Етикети: биобран, имуномодулатор, имунна система, антитуморно, умора, отпадналост, мигрена хепатит, СПИН, рак, грип, настинка,