Телефони за бърза поръчка

0876566991

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Йонно-почистващ и детоксикиращ апарат

 • Марка Други
 • Модел 50W
 • Наличност В наличност
 • 290,00 лв.


Бърза поръчка

Многофункционалния йонно-почистващ и детоксикиращ апарат е високотехнологична система за водна детоксикация, която лесно почиства тялото и се грижи за Вашето здраве. Удоволствие е да се използва, тъй като има релаксиращ ефект и се постигат завидно добри резултати, дори и отслабване, без глад и лишения.

клетките на тялото съдържат специфични канали за транспортиране на водата. Тези канали генерират електрически сигнали, които пренасят съобщенията в нервната система. Съвременния начин на живот е източник на голямо количество токсини, които ежедневно се приемат и натрупват в човешкото тяло. Индустриализацията, урбанизацията, богатите на наситени мазнини, въглехидрати и консерванти храни, както и стреса в ежедневието са основните причини за акумулирането на токсини в човешкия организъм. Токсини се приемат чрез храната, въздуха и водата за пиене, също така са и резултат от метаболизма на човешкото тяло. Водната молекула се състои от два атома водород и един атом кислород. Когато молекулата загуби един водороден атом,  остава отрицателно заредена хидроксилна група. Когато се разхождаме по плажа, телата ни абсорбират милиони от тези отрицателно заредени йони, които при попадане в кръвта я алкалнизират. За да се предпазим от заболявания и да съхраним здравето си, трябва с напредване на възрастта да чистим редовно тялото си и да поддържаме алкалната среда в организма си. Във водната баня, посредством йонизиращия електрод, водата се разпада на йони, които влизат в непосредствен контакт с кожата на краката. Нахлуват през нея и започват да почистват тялото, като неутрализират киселинността му. Този тип машина се нарича детоксикираща, защото контактувайки с тялото, го кара да отделя токсините и отпадните вещества чрез бъбреци, черен дроб, черва, панкреас, кожа и др. не само по време на процедурата, но и след това. Още с първата детоксикация се задвижва процеса на пречистване на тялото, но за по-добри резултати е препоръчително да се направи пълен курс. Различните частици, мазнини и слуз, които остават във водата след процедурата, представляват отпадни вещества и токсини, които тялото Ви е изхвърлило през кожата в рамките на 30 минути. Единия модел от детоксикиращите апарати е окомплектован със специален колан за инфрачервена терапия, който се поставя на абдомиалната област по време на детоксикация. Това води до по-бързо разграждане на мазнините и токсините в коремната област и респективно извеждането им от тялото. Детоксикацията и инфрачервената терапия могат да бъдат комбинирани с акупресура и мускулен масаж (силиконовите плочки от комплекта). Това би могло да премахне схващанията, болката и по-бързо да изведе токсичните депа от човешкото тяло.

Какви резултати се постигат с йонната детоксикация?

 • Процедурата "йонна детоксикация" освобождава организма от натрупани тежки метали, мазнини, отпадни продукти от метаболизма, кръвоносната и лимфната система, тютюнопушене;
 • Активира се дейността на клетките и тъканите;
 • Стимулира се вегетативната нервна система;
 • Постига се намаляване на кръвното налягане и кръвната захар;
 • Реализира се превенция на сърдечно-съдовите и мозъчно-съдовите заболявания;
 • Стимулира се имунната система;
 • Улеснява се работата на вътрешната лаборатория на организма - бъбреците и черния дроб;
 • Стимулира се функционирането на стомашно-чревния тракт;
 • Реализира се цялостен физикален "масаж" на организма;
 • Намалява се нивото на свободните радикали;
 • Улеснява се заздравяването на рани и преодоляването на кожни проблеми, като акне, пигментация и т.н.;
 • Улеснява се способността на клетките и тъканите да релаксират, в резултат на което се подобрява качеството на съня;
 • Нормализира се телесното тегло.

Цветове и частици във водата

Когато използвате Детоксикатора, във водата се появяват различни цветове и частици. Във водата се образуват реакции между токсичните вещества, частиците и солта, която сме прибавили, и металите в електрода, както и киселината или алкална среда на човека, чието тяло е потопено във водата. Тези реакции оцветяват водата, независимо дали сте потопили стъпалата си в нея или не. Важно е да разберете, че цветът на водата ще се промени дори ако електродът е потопен във водата сам, без вашите крака. Както вече споменахме по-горе, промяната на цвета на водата е последица от реакцията между частиците в нея и електрода. Промяната в цвета е различна в зависимост от съдържанието на отровни и други химични вещества във водата и въздуха в различните географски области. Отровните вещества в нашето тяло ще изглеждат във водата по същия начин както отровите, които преобладават в определена географска област, но във водата ще има повече отровни вещества, ако в нея са потопени и стъпалата на краката. Ще забележите също, че токсините във водата няма да полепнат по съда и по електрода, докато частиците, отделени от тялото ви, ще образуват налеп по съда и ще трябва да го почистите с препарат. Чрез множество тестове установихме също, че налепът по съда се почиства лесно, ако във водата е бил само електродът, докато налепът, който се образува, когато стъпалата ви са потопени във водата, полепва силно по съда и електрода. В този случай се налага почистване на съда с мек препарат или сапун. Тестовете показаха също, че шлаките, отделени от човешкото тяло посредством детоксикиращата терапия, преобладават над веществата, чието присъствие е обусловено от географската област.

Цветът и съставът на отпадната смес след процедурата може да даде приблизителна информация за вида на изхвърлените токсини:

 • черен - отпадъци от черния дроб;
 • черни частици (люспи) - тежки метали;
 • кафяв - отпадъци от черен дроб, тютюнопушене;
 • тъмно зелен - отпадъци от жлъчен мехур;
 • оранжев - отпадъци от опорно-двигателния апарат;
 • червени частици (люспи) - отпадъци от кръвоносната система;
 • бяла пяна - отпадъци от лимфната система;
 • жълто-зелен - отпадъци от бъбреците, пикочните пътища, половата система.

Лечебни свойства

Човешкото тяло е електрично заредено, защото нашите клетки са електрично заредени. Смущенията и заболяванията на тялото предизвикват вибрации с честота, която не съответства с тази на здравите клетки, за това нарушават естественото трептене на клетката и нейния поляритет. Това разминаване предизвиква дисбаланс и хаос във всяка заразена клетка. Когато клетките се намират в състояние на дисбаланс, те не могат да участват в онези функции на тялото, които са необходими за оздравителния процес, и следователно не са в състояние да отделят тежките метали, паразитите и другите токсични вещества. Когато клетките са изцяло електрично заредени, те съдържат повече кислород и са в състояние да запазват електричното равновесие, което води до усещане за здраве и виталност и помага на тялото да се справя със заболяванията само. Darkfield изследванията показаха, че Детоксикаторът чувствително увеличава нивото на кислород в клетките. Йоните са атоми или молекули, които са изгубили или получили електрон (свободните радикали са насдвоени електрони). Когато атомите или молекулите изгубят електрон, те се превръщат в положително заредени йони. Когато получат електрон, се превръщат в отрицателно заредени йони. Йонната техника за пречистване на тялото пречиства всички жизнено важни органи, което води до облекчаването на симптомите при климактериум, менструални болки, полови проблеми, кожни проблеми, акне, суха кожа, проблеми със съня, нервност, стрес, зъбобол, суха вагина, бръчки по кожата и гъбични заболявания. Вътрешното пречистване на организма води до по-бързо възстановяване от заболявания и по-лесно заздравяване на травми.


 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ