Телефони за бърза поръчка

0878567491 0892207117

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Комбинирана матрица Myofusion Ягода и Крем - 917 г

  • Марка Gaspari Nutrition
  • Модел 917 г
  • Наличност В наличност
  • 85,00 лв.


Бърза поръчка
Целеви Ефекти:
  • Изграждане на солидна мускулна маса
  • Стабилно възстановяване на мускулатурата
  • Добавен комплекс от ензими за висока биоактивност и максимално усвояване
  • Запомняща се наслада от един вкусен протеин

 

Когато целите са ясно поставени – интензивни тренировки, изграждане на сериозна мускулна маса, вдигане на големи тежести, реални видими резултати, смазващо натоварване - атлетите избират само най-доброто. За да се измине тежкия път към сериозните резултати, е необходим стабилен спътник – висококачествен протеин, който да бъде максимално ефективен и да изгради желаните размери. Без съмнение MyoFusionTM на Gaspari търсеният продукт – протеин, разработен изцяло за спортуващи, които наистина виждат ясно своите поставени цели. MyoFusionTM е комбинация от суроватъчен протеин, яйчен албумин и млечен протеин (казеин). Суроватъчният протеин е бързоусвоим и доставя аминокиселини на клетките незабавно. Яйчният албумин и казеинът са бавноусвоими и доставят бавен, но продължителен приток на аминокиселини към мускулните клетки. Тази комбинация от протеинови източници с различна скорост на усвоимост прави MyoFusionTM перфектен за прием по всяко време, още повече се комбинират силните страни на тези три протеинови източника за максимална ефективност.

 В продукта са добавени растителни мастни киселини, които са изключително важни за изграждането на клетъчните структури, усвояването на протеините, намаляване на подкожните мазнини, което гарантира покачването на чиста мускулна маса. Още повече, добавените мастни киселини са изключителен източник на енергия.

MyoFusionTM съдържа и комплекс от въглехидрати – глюкозни полирмери, монозахариди и дизахариди, които имат за цел да стабилизират нивата на кръвната захар, да стимулират отделянето на инсулин, който от своя страна има ключова роля в усвояването на протеините, за да бъдат те максимално ефективни да се вградят в структурите на мускулните фибри и да повишат техния обем.

 Протеиновата матрица, мастните киселини и въглехидратите действат успоредно за бързото изграждане на солидна мускулатура с зашеметяващи темпове.

 Не на последно място е и добавеният комплекс GaspariZymeTM, който съдържа ензимите лактаза и протеаза – двигателната сила за максималното и пълноценно усвояване приетия протеин.

 MyoFusionTM продуктът, когато е време да се тренира сериозно. Той е за тези, които оставят максимума от себе си в залата, които не отиват там само да си губят времето и знаят, че резултатите се постигат със зверски труд и потене.

 Начин на употреба: Приемайте 1 до 3 дози в 150-450 мл вода или мляко (около 150 мл на доза) във шейкър или блендер. За най добри резултати приемайте 2 до 4 пъти дневно.


  Стойност % от дневна доза
Дозировка  
Доза 36 г -
Дози в опаковка 25 -
Базови Съставки  
Въглехидрати 5  g 2%
Захари 2  g -
Калории 157.5 -
Мазнини 3  g 6%
Наситени мазнини 0.5  g 2%
Протеини 25  g 50%
Фибри 1  g 4%
Витамини  
Витамин D 100  IU 25%
Витамин А (Retinyl Palmitate) 1250  IU 25%
Витамин В-1 (Thiamine) 0.5  mg 33%
Витамин Е 8  IU 25%
Витамин К 28  mcg 1%
Витамин С 15  mg 25%
Минерали  
Калий (Potassium) 210  mg 6%
Калций (Calcium) 250  mg 25%
Натрий (Sodium) 60  mg 3%
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ