Телефони за бърза поръчка

0878567491 0892207117

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Комплекс Universal Animal Max 340 гр.

  • 30,00 лв.


Бърза поръчка

Animal Max 340 гр.

Animal Max  е висококачествен протеин с креатин, който ще Ви даде максимално количество белтъчини, ще балансира азота и предотврати катобализма на мускулите.

Animal MAX е последното парче от пъзела "Animal". Той съдържа в себе си изцяло изчистен високо качествен протейн с добавки от креатин, глутамин и таурин.

В днешно време сериозните бодибилдъри ползват различни видове протеини. Защо ?

Всеки протеин има уникален аминокиселинен състав. Комбинирайки различни протеини, вие можете да постигнете изключителни резултати. Например суроватката е превъзходен продукт, когато става за протеинов синтез. В същото време кезеина по-добре подхожда за предотвратяване на протеина в човешкият организъм.

Ако търсите протеин със съвършената формула за покачване на мускулна маса, то тогава обезателно пробвайте Animal Max. Във всяка порция на Animal Max се съдържа дневната доза креатин, което Ви освобождава от това да приемате допълнително и креатин.

Прием:

Смесете три леко закръглени лъжици с 170-220 грама мляко или вода. В дните за тренировка се препоръчват да се приема дневно един прием 45 минути след тренировка, а другият между храненията. В дните, в които не тренирате се препоръчва един прием между храненията. За най-добри резултати, използвайте миксер.

Състав:

Nutrition Facts

Serving Size 3 scoop(s)
Servings Per Container ~8
 
Amount Per Serving
 
Calories 140  
Calories From Fat 11  
Total Fat 1.25 g
Total Carbohydrate 2 g
Protein 30 g
Calcium 210 mg
Phosphorus 90 mg
Magnesium 16 mg
Sodium 125 mg
Potassium 210 mg
Creatine Monohydrate 2.5 g
Glutamine 1 g
Taurine 500 mg

 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ