Телефони за бърза поръчка

0878567491 0892207117

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Креатин Biotech Usa Creatine Phosphate - 300 грама

  • Марка BioTech USA
  • Модел 300 грама
  • Наличност В наличност
  • 28,00 лв.


Бърза поръчка

Creatine Phosphate - 300 грама

CREATINE PHOSPHATE 5000 ви помага да натрупате чиста мускулна маса без да задържате вода. Никотиновата киселина осигурява по-добро усвояване на фармацевтично чистия креатин фосфат.
Ползата от допълнителния креатин е производството на креатин фосфат. Когато мускулите ви се съкращават, горивото за това движение се нарича ATФ (aденозинтрифосфат).  ATФ дава енергия като освобождава една от фосфатните си молекули. Тогава той се превръща в различно съединение, наречено  AДФ (aденозиндифосфат).
Креатин фосфатът превръща AДФ в ATФ и това ви позволява да тренирате мускулите си до максимална степен. Единственият източник на енергия е фосфатната връзка, получена от креатин фосфата. Креатин монохидратът първо трябва да се преобразува в креатин фосфат преди да произведе енергия.
Приемането на CRETINE PHOSPHATE 5000 с прости въглехидрати (декстроза, декстроза и малтодекстрин) прави усвояването на креатина по-ефективно чрез ефекта на инсулиновата инжекция. Освен това, приетите веднага след тренировка прости въглехидрати възстановяват светкавично изтощените мускули като ги презареждат с гликоген. А и на вкус сладките въглехидрати чудесно се съчетават с киселия CRETINE PHOSPHATE 5000.
Bio Tech USA откри основния източник на креатин фосфат, готов за мускулно действие и това е CRETINE PHOSPHATE 5000. Приемането на CRETINE PHOSPHATE 5000, в съчетание с подходящ тренировъчен и хранителен режим, ще ви помогне да бъдете по-масивни, по-силни и издръжливи, да се възстановявате по-бързо и по-ефективно.

  • Повече ATФ за мускула
  • Maксимално тренировъчно натоварване!

Доза:

Една доза (5,1 g) разтворете в чаша вода. В тренировъчен ден приемете 2 - 4 дози, 30 минути преди тренировка заедно с 25-100 g прости въглехидрати. В не тренировъчен ден - една - две дози сутрин преди закуска.

Състав:

За 5 g продукт

Ниацин (никотинова киселина) - 75 mg
Креатин фосфат - 5000 mg
 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ