Телефони за бърза поръчка

0878567491 0892207117

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Креатин Biotech Usa Nitrox Alkatech - 60 таблетки

  • Марка BioTech USA
  • Модел 60 таблетки
  • Наличност В наличност
  • 40,00 лв.


Бърза поръчка

Nitrox Alkatech - 60 таблетки

Ако силно желаеш да повишиш спортните си постижения и да мускулните си размери  - използвай NITROX ALKATECH. Говорим за увеличаване обема и качеството на мускулатурата, без да се натрупват мазини. Използваме само най-високотехнологичната форма на креатин - Crea Alkatech, с рН 12 - 14, което осигурява почти 100% усвояване на приетото количество креатин.

Crea Alkatech достига ефективно до мускулните клетки и благодарение на превъзходната транспортна система на  NITROX ALKATECH.

NITROX ALKATECH съдържа три от най-мощните стимулатори на азотния оксид - аргинин-алфа -кетоглутарат, цитрулин малат и аргинин кето-изокапроат - с моментално и продължително действие. Така разширяването на кръвоносните съдове и подобряването на кръвообръщението е гарантирано. Това води до по-добро снабдяване на всички тъкани с хранителни вещества (включително креатин) и кислород и до по-ефективно отстраняване на отпадните продукти на метаболизма, натрупването на които в мускулите води до по-бърза умора, по-малко сила и издръжливост и затруднено възстановяване.

NITROX ALKATECH доставя креатин (Crea Alkatech) и други прекурсори на АТФ. Те ще предизвикат увеличаване обема на всяка мускулна клетка, по-добри условията за синтез на АТФ, гликоген и протеин, ускорено възстановяване, повече сила и издръжливост. Комплекса антиоксиданти ще те предпази от вредното действие на свободните радикали. Тяхното действие се засилва в условията на стрес, какъвто е една високо интензивна тренировка.

NITROX ALKATECH ще ти помогне да направиш много по-интензивна тренировка и така да стимулираш по-силно мускулната хипертрофия.

NITROX ALKATECH ще ти помогне да се напомпаш невероятно,  да бъдеш по-обемен и същевременно с това -  по-венозен и “нацепен”. И така да си останеш много след края на тренировката.

NITROX ALKATECH е много полезен и при режим за намаляване на телесните мазнини - подобрява усвояването на фетбърнърите и засилва техния ефект . Намалява до минимум загубите на чиста мускулна маса, които са неизбежни за такъв режим. Осигурява по-добри условия за тежка и продължителна тренировка, при която да изгориш повече калории.

Доза:

Една доза (3-6 таблети) 30 - 45 минути преди тренировка с голяма чаша вода или сок. Още една доза веднага след тренировка с въглехидратна напитка.

В нетренировъчни дни - една доза сутрин преди закуска и още една доза следобед. За максимален ефект да не се приема със кафе или други съдосвиващи субстанции.

до 70 кг - 3 таблети;
до 80 кг - 4 таблети;
до 90 кг - 5 таблети;
над 90 кг - 6 таблети.

Състав:

Vitamin B6 (as pyridoxine HCl)      8 mg      400%
NOS™ (Nitric Oxide Stimulants) 3000mg
Arginine AKG 3000mg
Citruline Malate 3000mg
Arginine KIC      3000 mg     
Cell Volumizer Complex 1000mg
CreaAlkatech 1000mg
NADH 1000mg
N-acetyl cysteine     1000 mg     
NO Pump Technology™ (NPT) 200mg
Ornithine Alpha Ketoglutarate 200mg
Nicotinamide Adenine Dinucleotide     200 mg     
Energy and Antioxidant Complex 100mg
Green Tea Extract 100mg
Lecithin 100mg
Taurine 100mg
Pyridoxine HCl 100mg


 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ