Телефони за бърза поръчка

0878567491 0892207117

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Креатинова матрица Bsn CellMass AVPT 485 г

  • Марка Bsn
  • Модел 485 г
  • Наличност В наличност
  • 106,00 лв.


Бърза поръчка

“Новият и по – добър начин за допълнително получаване на креатин”

Бъдете в крак с времето!

Вече знаете, че ако наводните мускулите си с креатин и глутамин веднага след тренировка и преди лягане ще натрупате маса по – бързо. Това помага да замените креатина и глутамина, изгубени по време на тренировките, като ускорявате възстановяването, придавате обем на мускулните си клетки и подобрявате формата и твърдостта като цяло. На кратко, ставате по- едри и по – силни по – бързо. Но знате ли, че има нов и по- добър начин да добавите креатин и глутамин, който може да ви даде всички гореспоменати облаги още по – бързо и с по – малко време и главоболия. Дори ще спестите пари.

Най – накрая! Без повече ‘ тъпчене ‘ с креатин или захар!

Да, отминаха дните на тъпченето с креатин, когато вземахте по 20 – 30 гр. или повече креатин на ден, в продължение на 5- 7 дни. Дните на тъпченето със захар също са зад нас, тогава целта беше да се вдигнат нивата на инсулин в кръвта до небето, за да насочим побече креатин към мускулите. ( Бележка: смята се, че инсулинът подпомага пренасянето на креатин до мускулните клетки. Въглехидратите, най – вече глюкозата, обикновено стимулират отделянето на инсулин по ефикасно от мазнините или протеина. Представителите на ‘ старата школа ‘ често съветват креатинът с големи количества, стимулираща инсулина захар, като декстрозата. )

Запознайте се със съперниците.

Веществата, които ви облекчават от старите начини за приемане на креатин или захар, както и от главоболията, свързани с тях, са фармакологично напреднали форми на креатина и глутамина и силни инсулиногенни и имитиращи инсулин вещества, които не можете да получите при нормално хранене.

Ето най – добрите състезатели във всяка категория

 

AVPT (Advanced Volumizing & Performance Technology)

Специално разработената формула от BSN съдържаща креатинови аналози и Бета-Аланин и значително подобрява креатиновия транспорт, усвояване и ефективност. Като резултат продуктите съдържащи АVPT, Ще са много по-ефективни за ускоряване на възстановяването на мускулната тъкан и буфериране на водородни йони.

Глутамин АКГ: Това е новият връх в глутаминовите добавки. Състои се от глутамин, който е химически свързан с алфа – кетоглутарат ( АКГ ). АКГ действа като транспорт за глутамина, който може да подобрява неговите анаболни ефекти върху мускулите, Смята се също, че АКг ускорява превръщането на аргинина в азотен оксид. Глутаминът е инсулиногенен и може да подобри усвояването на креатин от мускулните клетки. Той стимулира и синтеза на мускулен протеин и гликоген. Ако това не е достатъчно глутаминът подпомага хидратацията и увеличаването на обема на мускулните клетки, което е важно за изграждането на по – големи и по – плътни мускули.

Cinnulin – PF: този воден канелен екстракт съдържа уникално свързани проантицианиди. Тези съединения в момента се изучават от фамацевтичните компании и учените, които работят за правителството, с надежда да се намери лечение за диабет и затлъстяване. Проантицианидите, съдържащи се в Cinnulin – PF, верочтно задействат клетъчните механизми, които по принцип се задействат от инсулина. Това може още повече да намали нуждата от поемане на големи количества захар при усилието да се повишат нивата на инсулина и да се подобри приемането на креатин. Сигурно ще се радвате да научите, че Cinnulin – PF намалява телесните мазнини при хора с наднормено тегло според скорошни научни изследвания. 

Дикалциев, дикалиев и динатриев фосфат: Калият и натрият участват в усвояването на креатина от мускулните клетки. Фосфатите заедно с креатина са от основно значение за синтеза на фосфокреатина. Всяка молекула фосфокреатин се състои от една молекула креатин, свързана с една молекула фосфат. Фосфокреатинът е от жизнена необходимост по време на високо интензивна дейност, като вдигане на тежести или сприниране, когато служи за бърз източник на енергия, с която да се ресинтезира аденозин трифосфат ( АТФ ). АТФ е най – добрият източник на енергия, използван от всички клетки. Така фосфатите поддържат ефективната употреба на креатина и цялостната физическа активност, на кратко, по – добри тренировки.

Къде мога да намеря “ състезателите “?!

Сега не се ли чудите къде можете да намерите тези силни “ състезатели “? Няма ли да е страхотно да ги получите в едни лесен за употреба продукт?

Можете. Този продукт е Cellmass. Само той ви дава AVPT , глутамин АКГ, Cinnulin – PF и дикалциев, дикалиев и динатриев фосфат в една единствена формула. Без претоварване с креатин или причиняващи затлъстяване захари, без тревоги за подуване, диария или подобни стомашни неразположения. Както непрекъснато свидетелстват потребителите на Cellmass, вие просто получавате маса, която остава и то много! Натрупванията започват с първата доза, BSN гарантира.

Нов метод за използване на креатин, който ще ви мотивира отвъд най – смелите ви мечти! Cellmass е специално създаден, за да се употребява точно след тренировки и преди лягане. Чувствате се все едно, че мускулите ви отново са съединени заедно и запасите ви от гориво са пълни отново. С Cellmass в тялото ви нито една тренировка не отива напразно. Знаете, че правите всичко възможно да се възстановите по най – бързият начин и че мускулният анаболизъм действа с пълна скорост.

Бъдете в крак с времето! Поставете тялото си на бързата писта за преобразяване. Прибавете Cellmass към вашия BSN комплекс от добавки днес.  Стойност % от дневна доза
Дозировка  
Доза 16 г -
Дози в опаковка 40 -
Базови Съставки  
Въглехидрати 7  g 2%
Захари 0  g -
Калории 30 -
Минерали  
Калий (Potassium) 140  mg 4%
Калций (Calcium) 250  mg 25%
Натрий (Sodium) 250  mg 10%
Фосфор (Phosphorus) 430  mg 43%
Патентовани Формули  
AVPT (Advanced Volumizing & Performance Technology)
(Patents 5,965,596;6,172098;6,426,361 And 6,680,294) Sodium Creatine Phosphate Matrix, Creatine Ethyl Ester-Beta-Alanine Dual Action Composite (CarnoSyn®), Creatinol-O-Phosphate-Malic Acid Interfusion, Creatine AAB™ (Creatine Alpha-Amino-N-Butyrate)
4250  mg -
Muscle Cell Uptake Proprietary Matrix
Di-Calcium Phospate, Cinnulin PF® (Aqueous Cinnamon Extract)(Bark), Di-Potassium Phosphate, Di-Sodium Phosphate
950  mg -
Аминокиселини  
Glutamine AKG 2000  mg -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден


Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ