Телефони за бърза поръчка

0876566991

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

L-ORNITHINE 667mg 100 Capsules - за изграждане на мускулите срок на годност 11/2021

  • Марка Biovea
  • Модел 100 капсули
  • Наличност В наличност
  • 40,70 лв.
  • 20,40 лв.


Бърза поръчка

Продуктът е със срок на годност до 11/2021г.

L-орнитин: може да помогне за изграждането на мускулна активност в организма; подобрява топенето на мазнини. Помага изграждането на мускулна маса. Помага при възстановяване на кожата и тъканите. За борбата с мускулната загуба, в резултат от процесите на стареене. За здравето на черния дроб и имунната система.

Състав в доза: L-орнитин (L-орнитин HCl) 2,001 mg,

Употрба: Да се приемат от 1 до 3 капсули 1-2 пъти дневно. Използвайте преди тренировка или преди лягане с голямо количество вода. Или според предписанието на лекар.

Опаковка: 100 капсули в контейнер.

L-орнитин е аминокиселина, която се използва от фитнес ентусиасти в продължение на години и може да помогне за изграждането на мускулна активност в организма, чрез увеличаване нивата на хормони, стимулиращи растежа (анаболни) – инсулин и хормон на растежа. Орнитинът е основна аминокиселина и е важна за образуването на уреа, не е протеинова аминокиселина, което означава, че не може да се набави с протеини. Организмът я използва за биосинтеза на L-аргинин, L-пролин и полиамини.

L-орнитин понякога се използва като хранителна добавка заради предполагаемата му анаболна активност, въпреки че има малко доказателства, в подкрепа на това твърдение.

L-орнитин може да бъде много полезен при отслабване. Това е важно, тъй като инициира освобождаването на растежен хормон в организма, което може да бъде много полезно за метаболизма на мазнините. Черния дроб и имунната система изискват орнитин за правилното си функциониране. Той подпомага амонячната детоксикация. Орнитинът може да помогне при възстановяване на кожата и тъканите, като също може да бъде открит в тях. Хора, възстановяващи се след операция и спортисти могат да се възползват от качествата на този продукт.

L-орнитин може да се бори със загубата на мускулна маса, която е част от нормалния процес на стареене на организма. Тъй като тялото старее, то е по-малко ефективно при биосинтеза на протеини и не може да регенерира мускулната тъкан толкова бързо, силата и мускулатурата започват да намаляват. Като помага за повишаване нивата на хормона на растежа, L-орнитин може да помогне и за ускоряване производството на мускулна тъкан и компенсиране на последиците от процесът на стареене на организма.

Произход: САЩ

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Етикети: л-орнитин, изгражда мускули, за топене на мазнини, здрав черен дроб, имунна система,