Телефони за бърза поръчка

0878567491 0892207117

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

LITHIUM OROTATE 5mg 60 капсули - предотвратява стареенето на мозъка, помага при психически разтройства

  • Марка Swanson
  • Модел 60 капсули
  • Наличност В наличност
  • 29,00 лв.
  • 17,40 лв.


Бърза поръчка

Естествен източник на минерални соли. Предотвратява стареенето на мозъка, Може да помогне при лечението на биполярно разстройство. Може да възстанови и увеличи сивото вещество в мозъка, малки количества литиев оротат предотвратяват стареенето на мозъка, както и го защитават от токсини и др.

Състав: Литий (литиев оротат) 5 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема по 1 капсула дневно, с храна или според предписанието на лекар.

Опаковка: 60 капсули в контейнер.

Литиев оротат: Може да осигури естествена подкрепа при промени в настроението, депресия и фибромиалгия?

• Естествен източник на минерални соли
• Предотвратява стареенето на мозъка
• Може да помогне при лечението на биполярно разстройство

Какво е литий?

Много хора не осъзнават, че литият не е лекарство, а е естественосъдържащ се в минарални соли, както калия и е нещо, от което всеки има нужда за доброто психическо и физическо здраве. Повечето хора са чували само за фармацевтичните лекарсвени форми на лития, като литиев карбонат и литиев цитрат. Тези лекарства обикновено се предписват за лечение на разстройства на настроението, като биполярно разстройство.

Какво е Литиев оротат?

Литиевият оротат е много различно съединение. Това е специфична форма на лития, която преминава през кръвно-мозъчната бариера, което означава, че високите концентрации, които се изискват във фармацевтичните лекарствени форми на литиев цитрат и литиев карбонат, с цел ефективно лечение на състоянията, не са необходими при използване на литиев оротат. Весто това е необходимо само малко количество литиев оротат, тъй като 97% от е него отива там, от където и нужда.

Защо е толкова различен от литиев карбонат и литиев цитрат?

Една от основните причини хората да използват литиев оротат, вместо фармацевтичните лекарствени форми на литиев карбонат или литиев цитрат се дължи на тяхната потенциална токсичност и поради многобройните им странични ефекти. За да бъдат ефективни се използват големи количества от тези лекарства, терапевтичният им прозорец е много тесен и е близък до токсичните нива. Надеждата е, че ще подобрят повече, от колкото да навредят.

От друга страна литиевият оротат е напълно нетоксичен, безопасен във всични отношения, няма странични ефекти и е ефективен при 70-80% от лицата, които са го приемали. Поради малките размери на лития, в литевия оротат, който все още ефективно лекува най-различни състояния, той все още е достъпен като хранителна добавка.

В допълнение литиевият оротат е минерал, който може да бъде полезен за всеки, който го пиема. Той предпазва мозъка по много начини. Също така наскоро се откри, че литиевият минерал действително може да възстанови и увеличи сивото вещество в мозъка. Освен това малки количества литиев оротат предотвратяват стареенето на мозъка, както и го защитават от токсини и др.

Как се употребява Литиевия оротат?

С цел против стареене, невропротекция от токсини и др. се препоръчва по 1 таблетка дневно. Също така се препоръчва дневният прием и приемът на 300-400 мкг фолиева киселина, тъй като подобрява способността на мозъка да използва защитните свойства на литиев оротат.

Забележка: За онези, които не са запознати с Литиевия оротат:

• Литиевия оротат не е лекарство.
• Не е токсичен, като литиевия карбонат и литиевия цитрат.
• Не се използва по същия начин, като лекарствените форми с литий.
• Не причинява същите силни странични ефекти, както лекарствата с литий.
• Не са необходими кръвни тестове за токсичност.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: литий, литиев оротат, биполярно разстройство, мозъчна дейност