Телефони за бърза поръчка

0878 567 491

MACA 500mg 60 Capsules - афродизиак, подсилва либидото

  • Марка Biovea
  • Модел 60 capcsules
  • Наличност В наличност
  • 20,00 лв.
  • 10,00 лв.


Бърза поръчка

Продуктът е със срок на годност до 06/2024г.

Подсилва либидото, сексуалната функция и желание. Повишава физическа енергия и издръжливост. Стимулира мозъчната дейност и концентрацията. Увеличава работоспособността и намалява стреса. Подобрява хормоналния баланс. Облекчава смущенията при менопауза и менструални проблеми.

Съставки:  Maca Root 500mg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.
Употреба: Да се приема 1 капсула дневно с храната или според предписанието на лекар.
Опаковка: 60 капсули в контейнер

Какво е мака и откъде идва?

Мака е корен, който расте във високите планински части на Перу. Богата на хранителни вещества (калий и калций в количества по-големи от тези в млякото), тя е природен хормонален стабилизатор, който е изключително полезен за здравето и на мъжете, и на жените. Поради своята висока хранителна стойност е популярна не само с това, че повишава сексуалното желание и облекчава смущенията при менопауза и менструални проблеми, но и със способността си значително да повишава енергията и физическата издръжливост, да подобрява паметта, да облекчава депресията и др. Най-същественото предимство на Мака (Maca) е способността да регулира и стимулира хормоналната система както при мъжете така и при жените. Тя повишава либидото, без да влияе на хормоните. Подобрява дейността на ендокринната система и действа тонизиращо. Има антидепресантни свойства, подобрява настроението.

Какво повлиява и какви са научните изследвания, които доказват неговите свойства?

Изследователи от перуанския Университет „Каетано Хередия” в Лима провеждат 12-седмично двойно-сляпо, контролирано с плацебо, рандомизирано изследване, в което активното лечение с различни дози мака се сравнява с действието на плацебо. Мъже между 21-56 години получават по 3g мака. След 8 седмици благодарение на маката при тях се наблюдава повишаване на сексуалното желание. Нивата на серумния тестостерон и естрадиол не се променят.

Друго изследване определя ефекта от 4-месечно лечение с таблетки мака, приемани орално, върху семенния анализ на здрави мъже на възраст между 24 и 44 години. 9-ма мъже приемат таблетки мака (1500 или 3000mg на ден) в продължение на 4 месеца. Нивата на серумния лутеинизиращ хормон, фоликустимулиращия хормон, пролактина, тестостерона и естрадиола били измерени преди и след терапията. Резултатите са увеличаване на обема на спермата, броя на сперматозоидите на еякулация и тяхната подвижност. Нивата на серумните хормони останали непроменени.

Произход: САЩ

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Етикети: мака корен, либидо, енергия, издръжливост, мозъчна дейност, концентрация, стрес,