Телефони за бърза поръчка

0878567491 0892207117

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Мед Кориандър 800 г - Гергов

  • Марка Гергов
  • Модел 800 г
  • Наличност В наличност
  • 9,00 лв.


Бърза поръчка

Медът от кориандър е типичен представител на тъмните видове мед, които са богати на различни микроелементи, жизнено необходими за кръвообразуването. В добития от кориандър мед се съдържат желязо, мед и манган. Като цяло, този вид мед подобрява секрецията и храносмилането. Той има и положителен ефект при някои разстройства, свързани с храносмилането, заболявания на стомаха, черния дроб и някои жлези.

Освен всичко друго, медът от кориандър подпомага и подобрява функционирането на централната нервна система. Има благоприятно въздействие върху умствената и физическата дейност на хората. Той има антибактериално и обезболяващо влияние, като неговите качества, свързани с подобряване на потентността, го определят и като „мъжки” мед.

Медът може да се прилага, както вътрешно, при заболявания на органи или дихателни пътища, така и външно – при третиране на рани и други аномалии върху целостта на кожата. Той може да бъде естествен подсладител, като е и богат на нутриени. Медът от кориандър има широко приложение в медицината, като това може да включва, както профилактични процедури, свързани с подобряване на жизненоважни функции, така и при лечението на широко разпространени заболявания. Той може да бъде ефикасен при лечението на заболявания на устната кухина и дихателните пътища. Но, неговите функции далеч надхвърлят строго определени болести или неразположения. Може да се прилага и при профилактика, след ухапвания от животни или насекоми, както и при различни болести на кожата.

При него не се наблюдава предозиране, дори и при приемането на големи количества мед. Въпреки своите отлични хранителни и лечебни качества, медът от кориандър не се препоръчва на деца под 1 година, защото има опасност от появата на ботулизъм.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: гергов, мед, кориандър,