Телефони за бърза поръчка

0876566991

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Мед от акация 900 гр - Гергов

  • Марка Гергов
  • Модел 900 гр
  • Наличност В наличност
  • 11,00 лв.


Бърза поръчка

Акациевият мед е не само вкусно лакомство, но и изключително полезен за здравето продукт, имащ лечебни качества. Те са обусловени от високото съдържание на фруктоза, значително преобладаваща над съдържиммите количества други видове захари.

Продуктът, получен от акациев нектар, е прозрачен, с мек вкус и приятен фин аромат, характерен за цветовете на това дърво. Няма горчиви нотки и притежава сравнително течна консистенция. Този вид мед се цени високо и е доста популярен сред любителите на пчелни продукти.

Основната отличителна черта на акациевия мед е в неговата извънредно бавна кристализация. При правилно съхранение този продукт може да остане течен повече от година. Това неприсъщо за други сортове мед качество се обуславя от високото съдържание на фруктоза. След като мине този период, медът започва да кристализира. Иначе казано – да се захаросва. Това е естествен процес, характерен за всички сортове натурален мед. След като се захароса, придобива светъл кремав оттенък и дребнозърниста структура.

Опаковка: 900 гр

Произход: България

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: красимир, гергов, мед, акация, пчелни, родукти, имунна, система, здраве, тонус,