Телефони за бърза поръчка

0876566991

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Медицински уред - BIO HARMONEX

  • Марка CaliVita
  • Модел
  • Наличност В наличност
  • 1 569,40 лв.


Бърза поръчка

BioHarmonex – Хармония на вибрациите!

От днес биорезонансовата терапия е възможна и вкъщи! BioHarmonex е апарат, който работи в съответствие с основните принципи на биофизиката, затова можете ефективно да го използвате като помощник при адаптацията и способността за самолекуване на тялото, както и за отстраняване на вредното действие на стреса и пагубните влияния на околната среда, на които сме изложени всеки ден.

BioHarmonex е биостимулатор – апарат, предаващ пулсиращо електромагнитно поле, което директно въздейства на информационната система на нашето тяло. Може да бъде настроен на двадесет комплексни програми в зависимост от собствените ни нужди и моментното ни състояние. Уредът се управлява много просто и практически може да се използва навсякъде.

Всяка клетка в човешкото тяло създава електромагнитно поле; това енергийно поле е един от начините за междуклетъчно общуване, което поражда и регулира многобройни физиологични процеси.

BioHarmonex емитира външно електромагнитно поле, влияещо върху естественото електромагнитно поле, което създават определени тъкани в организма. По този начин естествените процеси на обмяната на веществата и способността на нашето тяло за самолекуване се подобряват. За постигане на оптимални резултати използвайте уреда заедно с подходящи хранителни добавки.

Програмите на BioHarmonex:

*CHILD (ДЕТЕ)* – програмата е насочена към задоволяване на специфичните нужди на децата. Оказва влияние на всички функции, необходими за здравословно развитие, включително и върху делението на клетките, ръста и формирането на висок коефициент на интелигентност. Подпомага функциите, необходими за правилното изграждане на имунната система. Най-добър ефект в комбинация с: Infant Formula, Vitamin C Plus, Lion Kids, Lion Kids + D.

*IMMUNE (ПРОГРАМА ЗА УКРЕПВАНЕ НА ИМУННАТА СИСТЕМА)* – чрез прилагането на тази програма можем да постигнем и да запазим хармонията между вродените и създадените съпротивителни сили. Употребата на тази програма стимулира дейността на левкоцитите (белите кръвни телца) и имунните клетки (B- и T-лимфоцити), като по този начин значително укрепват съпротивителните сили на имунната система. Научни публикации сочат, че такъв биорезонанс може да подобри цялостното функциониране на имунната система. Най-добър ефект може да се постигне в комбинация с: Bee Power, C-1000, Noni, ImmunAid и VirAgo.

*FOREVER YOUNG (ЗАВИНАГИ МЛАД)* – действа антиоксидантно, с което забавя стареенето на клетките и укрепва хормоналната система. Стимулира дейността на имунната система както при мъжете, така и при жените. Засилва либидото. Най-добър ефект в комбинация с: Ocean 21, Energy&Memory, Natural HGH Support, Panax Ginseng и Protect 4Life.

*HORMONE (ХАРМОНИЗИРАНЕ И ЗАЩИТА НА ХОРМОНАЛНАТА СИСТЕМА И ПРИ ДВАТА ПОЛА)* – програмата подпомага оптималното функциониране на хормоналната система, като подобрява чувствителността на рецепторите на ендокринната система и регулира равновесието й. Служи като отлична допълнителна терапия за облекчаване симптомите при хормонални изменения. Най-добър ефект в комбинация с: VitalMan, VitalWoman и Menopausal Formula.

*PAIN (БОЛКА)* – програмата подобрява възприемането на естествени аналгетици и по този начин може да намали болката вследствие нараняване, ставни болки и главоболие. Най-добър ефект в комбинация с: Garlic Caps.

*RELAX (РЕЛАКСАЦИЯ)* – програмата цели да противодейства на вредното влияние от стреса, подпомага отпускането и възстановяването на организма. Най-добър ефект в комбинация с: Stress Management B-Complex, Mega B-Complex и Rhodiolin.

*NERVES (ОПТИМИЗИРАНЕ ФУНКЦИЯТА НА НЕРВНАТА СИСТЕМА И СПОСОБНОСТТА ЗА КОНЦЕНТРАЦИЯ)* – хармонизира функцията на нервната система, повишава координацията и възстановяването на реакцията на мускулите. Най-добър ефект в комбинация с: Mega B-Complex, Stress Management B-Complex, Super Soya Lecithin, Triple-Potency Lecithin, Rhodiolin, Panax Ginseng.

*WEIGHT LOSS (ОТСЛАБВАНЕ/НАМАЛЯВАНЕ НА ТЕГЛОТО)* – спомага освобождаването на организма от натрупаните мазнини, като ги трансформира в енергия или ги елиминира като отпадно вещество. Резултатът е постигането и поддържането на идеално телесно тегло. Най-добър ефект в комбинация с: TrimeX, Chromium Max 500, Citrimax & Chromium и Slim Formula.

*DETOX (ДЕТОКСИКАЦИЯ)* – тази програма съдържа няколко подпрограми, които целят да поддържат и стимулират функциите на черния дроб, бъбреците, далака, панкреаса и червата за постигане на правилен метаболизъм. Най-добър ефект в комбинация с: Liver Aid, Arginin Plus, Nopalin, Ocean 21, Pure Yucca, Smokerade, Liquid Chlorophyll и др.

*EYE-VISION (РЕГЕНЕРАЦИЯ СТРУКТУРАТА НА ОКОТО И ПОДОБРЯВАНЕ НА ЗРЕНИЕТО)* – подпомага преодоляване умората на очите. Препоръчва се на тези, които работят на компютър, дълго гледат телевизия или носят очила. Най-добър ефект в комбинация с: Vitamin Cplus, Beta Carotene, Lutein и др.

*CIRCULATION (КРЪВООБРАЩЕНИЕ)* – за предпазване на сърдечно-съдовата система и оптимизиране нивото на холестерола и кръвната захар. Идеална за спортисти. Целта на програмата е да оптимизира функционирането и да защитава здравето на всички компоненти на кръвообращението.
Най-добър ефект в комбинация с: OxyMax, Super Co010, Rhodiolin, Cholestone, Garlic Caps, Super Soya Lecithin, Triple-Potency Lecithin и Оmega 3.

*RESPIRATORY (ПРОГРАМА ЗА ХАРМОНИЗИРАНЕ РАБОТАТА НА ДИХАТЕЛНАТА СИСТЕМА)* – облекчава функцията на дихателната система. Препоръчва се предимно на спортисти и хора, които практикуват тежък физически труд. Най-добър ефект в комбинация с: OxyMax, Smokerade, Vitamin С 1000 и др.

*DIGESTION (ХРАНОСМИЛАНЕ)* – подпомага процесите на храносмилане и усвояване на хранителните вещества. Облекчава храносмилателни разстройства и неразположения. Най-добър ефект в комбинация с: Digestive Enzymes, Digest Ease, Meal Time, Green Care, ParaProteX.

*LIVER-PANCREAS (ЧЕРЕН ДРОБ И ПАНКРЕАС)* – тази програма е предназначена да защитава и поддържа правилното функциониране на черния дроб и панкреаса. Тези два органа са от жизнено важно значение за доброто храносмилане. Биологически активната храна консумирана от нас съдържа ензими спомагащи храносмилането, които за съжаление при готвене и топлинна обработка могат да бъдат унищожени. Най-добър резултат може да се постигне в комбинация с: Liver Aid, Arginine Plus, Digestive Enzymes и др.

*SKIN (КОЖА)* – подпомага профилактиката на проблемна кожа, прави сухата и чувствителна кожа гладка, еластична и копринено мека. Независимо дали се използват козметични продукти (като например VeinCare или козметичната серия Aquabelle) или продукти – дарове на природата (OxyMax, Ocean21 и др.), като подпомага благотворното им действие програмата регенерира кожата и запазва нейната еластичност.

*URINARY (ОТДЕЛИТЕЛНА СИСТЕМА)* – програма, подпомагаща функционирането на бъбреците и уринарния тракт. Подпомага елиминирането на отпадните продукти. Допринася за профилактиката на бъбречния и пикочния канал, както и за поддържане на киселинното равновесие в организма. За мъже е добре да се прилага с Pro-State Power и то заедно с OxyMax и VirAgo, които пък се препоръчват на всички.

*BONE-SPINE (КОСТИ-ГРЪБНАК)* – подпомага метаболизма и минерализацията на костите, както и регенерирането на костната тъкан. Действието на програмата се подсилва в комбинация с продуктите: Power Mins, Strong Bones, Joint ProteX и др.

*AFTER-TRAINING (СЛЕД ТРЕНИРОВКА)* – програма, която се препоръчва предимно на спортисти или на хора, извършващи активна физическа дейност, с цел премахване на умората и улесняване регенерирането на мускулната тъкан. Стимулира регенерацията на мускулите след тренировка. Най-добър ефект в комбинация с: Power Mins, OxyMax, HGH Support и Energy&Memоry.

*MERIDIAN (МЕРИДИАНИ)* – укрепва и хармонизира “меридианите” в човешкия организъм. Оптимизира метаболизма и вътрешната хармония, като осигурява добро общо здравословно състояние. За най-добър ефект се препоръчва допълнителното приемане на: ZenThonic, Ocean 21 и Noni.

*BIORHYTHM (БИОРИТЪМ)* – целта на програмата е да подобри цялостно функциониране на физиологичните процеси, емоционалното състояние и по-доброто адаптиране към промените на времето. Препоръчва се специално за хора, които често пътуват на дълги разстояния или такива, които трудно понасят промените свързани с време и сезони. Най-добър ефект се постига в комбинация с продуктите: Super Soya Lecithin, Ocean 21 и Noni.
 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.