Телефони за бърза поръчка

0878 567 491

MEN'S MULTI (FOOD BASED) 120 Tabl. - поддръжка на мъжкото здраве

  • Марка Biovea
  • Модел 120 капс.
  • Наличност В наличност
  • 59,40 лв.


Бърза поръчка

Високо ефикасна и оптимално подбрана формула за комплексна поддръжка на мъжкото здраве. Осигурява най-важните витамини, минерали, ензими, микроелементи и специално подбрани хранителни веществаза организма.

Съставки:Vitamin A (beta carotene) 10,000 IU; Vitamin C (ascorbic acid) 100mg; Vitamin D (cholecalciferol) 50 IU; Vitamin E (d-alpha tocopherol) 100IU; Vitamin K (phytonadione) 100mcg; Thiamin (Vitamin B1) 25mg; Riboflavin (Vitamin B2) 25mg; Niacin (Vitamin B3) 30mg; Choline (Vitamin B4) 10mg; Pantothenic Acid (Vitamin B5) 25mg; Vitamin B6 (as pyridoxine HCl) 25mg; Biotin (Vitamin B7) 150mcg; Inositol (Vitamin B8) 10mg; Folic acid (Vitamin B9) 400mcg; Vitamin B12 (as cyanocobalamin) 50mcg; Calcium 50mg; PABA 25mg; Iodine (from kelp) 25mcg; Magnesium (magnesium citrate)25mg; Zinc 15mg; Selenium 200mcg; Copper 2mg; Manganese 2mg; Chromium (chromuim picolinate) 200mcg; Molybdenum 10mcg; Potassium10mg; Bioflavonoids (from lemon) 25mg; Rutin 10mg; Hesperidin 10mg; Enzyme Complex (protease, amylase, lipase, cellulase) 67mg; Proprietary Superfood Blend: (papaya juice powder (папая екстракт), spirulina (спирулина), barley grass powder (ечемик екстракт), saw palmetto (соу палмето), tomato powder (домат екстракт) , schizandra berries (шизандра)) 235mg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 1 таблетка дневно с храната или според предписанието на лекар.

Опаковка: 120 таблетки в контейнер

Какво представлява Food Based Men’s Multi-Vitamin на BIOVEA?

Мъжете имат различни хранителни нужди от жените, които се свързват най-вече с тяхната биохимия, нивата им на активност, мускулната маса и хормоните. Food Based Men’s Multi на BIOVEA (органичен мултивитамин) съдържа съставки, специално предназначени за поддържане на мъжкото здраве.Включва витамини, които са водоразтворими, като витамин С, биотин и седемте витамини от В групата, тиамин (B-1), рибофлавин (B-2), ниацин (B-3), пантотенова киселина (B-5), пиридоксин (B-6) и цианокобаламин (B-12). Организъм не може да ги запасява в необходимите количества и затова е необходимо да се допълват през целия ден. Формулата съдържа още и мастноразтворимите витамини А и Е, които се складират на редица места в целия организъм, включително и в мастната тъкан. Освен това вашето тяло се нуждае и от минерали като цинк и мед, които регулират клетъчната функция и служат като градивни елементи на клетките и органите.

Как действа Food Based Men’s Multi-Vitamin на BIOVEA?

Food Based Men’s Multi съдържа специални съставки, които подпомагат доставянето на витамините и минералите до клетката и тяхното усвояване. Тази формула с висока потенция съдържа оптималното количество жизненоважни витамини и минерали за поддържане и укрепване здравето на мъжа, както и билки и други ключови съставки, за да отговори на специфичните му нужди. Тези биологично активни витамини са извлечени от растения, ензими и пълноценни храни, благодарение на което се усвояват и оползотворяват максимално от организма.

Какво е предимството на витамините с хранителни вещества?

Органичните витамини са създадени чрез комбинирането на съставките с хранителни вещества, като се използват като основа за формулата. Включват се билки, ензими, плодове, растения и други.Чрез изследвания е доказано, че такава комбинация увеличава нивото на усвояване и оползотворяване на всичките съдържащи се компоненти. Постига се и синергичен ефект, усилващ действието на формулата като цяло. В голяма степен витамините базирани на хранителни вещества са по-достъпни и усвояеми за организма и съответно по-ефективни.Те са най-висококачествените хранителни добавки на пазара.

Защо да приемате Complete Multi-Vitamin на Biovea?

Всеизвестен факт е, че витамините и минералите в точните количества участват в редица биологични процеси като растежа, храносмилането, умствената активност и противодействието на инфекции. Определени хранителни вещества позволяват на вашето тяло да използват въглехидратите, мазнините и протеините, тъй като влизат в ролята на катализатори, които стартират или ускоряват химичните реакции в целия организъм. Така че, ако изчерпите определени хранителни вещества, които са необходими за всеобщо стимулиране – от нивата на енергия до функцията на мозъка, това, което трябва да направите е да си ги набавите и ще почувствате разликата!

Продуктите, съдържащи витамини и минерали са по-важни от всякога в съвременния забързан свят. В натовареното си ежедневие сме изложени на многобройни токсини, които са станали част от модерния живот. Пълноценното хранене ни защитават от околната среда и старостта, но само ако всички спомагателни фактори са налице. Можем ли да получим всички хранители вещества, от които се нуждаем, от храната? Е, неопровержим факт е, че храната не е такава, каквато е била преди 100 години, дори преди 50 години. Растенията, от които се произвеждат много от храните се отглеждат в други страни, където се складират с месеци и губят хранителната си стойност заради окисляването. Освен това е нещо обичайно да се отглеждат храни на изтощени почви година след година.Големи медицински институти като Клиника „Майо” и основните медицински журнали потвърждават, че приемът на качествени продукти, съдържащи мултивитамини и минерали, помага за контролирането на здравословни проблеми, които не се повлияват от други видове лечения.
 

Произход: САЩ

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Етикети: витамини за мъже, имунна система, мъжко здраве, антиоксиданти,