Телефони за бърза поръчка

0878 567 491

MUIRA PUAMA 300mg 100 капсули - намалява стреса, тонизира организма, повишава либидото

  • Марка Biovea
  • Модел 100caps
  • Наличност В наличност
  • 22,70 лв.


Бърза поръчка

Намалява стреса, подобрява цялостното състояние на тялото, стимулира мозъка и ЦНС, подобрява мисленето и паметта, нормализира кръвното налягане. Повишава либидото, тонизира организма, оптимизира нивото на половите хормони. Екстрактът действа при мъже и жени с намалено либидо, подобрява кръвообръщението, стимулира тонуса на жлезите с вътрешна секреция. Притежава противовирусно, противомикробно и антираково действие.

Съставки в доза: Муира Пуама (корен) 600mg,.
Употреба: Да се приемат 2 капсули три пъти дневно с храната или според предписанието на лекар.
Опаковка: 100 капсули в контейнер.

Какво е муира пуама?

Муира пуама е малко дърво, достигащо височина до 4.5 м, чиято родина е бразилската Амазонка. Използват се кората и корените на муира пуама. Туземците използват муира пуама за лечение на сексуална слабост, умора, нервно-мускулни проблеми и ревматизъм.

Как действа муира пуама?

Муира пуама е едно от най-активните растения, което има богата история на приложение като енергиен стимулант, подобрител на общото здравословно състояние и като лек срещу импотентност и сексуална дисфункция. Днес много хора го считат за новото йохимбе, но със значително по-малко странични ефекти.

Краткотрайният ефект от муира пуама се свързва с повишаване на кръвообращението в областта на таза, което помага за постигане на ерекция при мъжете, както и за усещания и оргазъм при жените. В дългосрочен план подобрява производството на половите хормони при двата пола. Не се наблюдават странични ефекти, макар че, както много сексуални стимуланти, може леко да повиши кръвното налягане. Муира пуама също се използва за овладяване на стреса, за стимулиране на нервната система и на цялостното здравословно състояние. Използва се за тонизиране на нервната система и за лечение на умерени случаи на изтощение. Може също да помогне при стомашно-чревни и репродуктивни проблеми, а неговите притоворевматични свойства са полезни при лечение на травми.

Защо да приемаме Муира пуама?

- Повишава качеството на секса;
- Подпомага увеличаването на размерите на пениса;
- Преодолява се фригидността и вагинизма;
- Ускорява оргазма при жените;
- Подобрява кръвоснабдяването в генеталната област;
- Укрепва и подобрява тонуса на половите жлези;
- Гарантира продължителна ерекция;
- Зарежда организма със сила, жизненост и здраве;
- Осигурява сексуално дълголетие;

Какво гарантира Муира пуама?

Чрез регулиране на неврологичното и психическо състояние с „Дървото на потентността“ възрастова група получава своя шанс. Това се постига чрез избягването на т.нар. "срив във въздействието", настъпващ при изкуствените стимулатори. При Муира Пуама проблемът се решава не частично, чрез предизвикана спонтанна възбуда за момента, а чрез трайно подобряване на възможностите.

Произход: САЩ

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Етикети: муира пуама, стрес, памет, либидо, противовирусно, противомикробно,