Телефони за бърза поръчка

0878567491 0892207117

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Мумийо високопречистено "Тян Шан" с калций 30 капс. x 0,5 гр.

  • Марка Алтей
  • Модел 30 капсули
  • Наличност В наличност
  • 26,00 лв.


Бърза поръчка

Съдържа 80% високопречистено мумийо и 20% калций.

Спомага за положителното повлияване баланса на калциевия метаболизъм и функцията на костната тъкан, подпомага работата на сърдечния мускул.

При счупване на кости, стави, травми на гръдния кош, изкълчвания, натъртвания, разтегляния на мускулите и сухожилията. При тропически кожни язви, подутини, изгаряния, рани от порязване, ревматизъм. 

Костно-туберкулозни процеси (тазобедрена част на тялото, коленете, гръбначен стълб).

Бързо и ефективно отстранява чувството на умора като същевременно повишава имунитета и защитните сили на организма.

Начин на употреба:

По 2 капсули с калций всяка сутрин и всяка вечер половин час преди ядене. Курс на приемане: Приема се на три курса по 10 дни с прекъсвания по 5 дни. След един месец поредицата се повтаря.

Всеки човек ежедневно има нужда от над 90 вида минерали, витамини, аминокиселини, протеинсъдържащи белтъчини и основни маслени киселини, които за съжаление е почти невъзможно да се набавят с обичайната храна. Единственият начин да не развием заболявания, свързани с дефицита на тези вещества е чрез допълнително им приемане. Най-просто и разумно е да се обърнем към природата и да се възползваме от мумийото. 

Мумийото е уникален естествен минерало-аминокиселинен комплекс с широк спектър на биозащитно действие, съвършен имуномодулатор. Съдържа практически целия арсенал от микроелементи, подобряващи биосинтезата - 28 химични елемента, 30 макро- и микроелементи, а също 10 различни окиси на метали, 6 аминокиселини, редица витамини - А, В1, В6, В12, Р и други, етерични масла, пчелна отрова, смолоподобни вещества, всяко от които е способно да повлияе на съответните обменни процеси в организма.

Мумийото е общоукрепващо средство, в т. ч и за лица с костни травми, способства за ускоряване на регенеративните и репаративните процеси, намалява риска от развитие на възпалителни процеси. Усилва регенеративните процеси в различните тъкани, действа като противовъзпалително, антитоксично, общоукрепващо средство, възстановява понижените функции на периферните нервни центрове или анализаторните центрове на главния мозък. Положително участва в биосинтеза на ДНК клетките. Профилактичното действие на мумийото се осигурява от комплекса жизнено важни вещества в него, оказващи благоприятно влияние върху човешкия организъм: усилват обменните процеси, активизират имунната система, нормализират окислително-възстановителните процеси, стимулират регенерацията на костните и мускулните тъкани.

Родината на най-качественото мумийо в света са високите над 5000 м планински масиви на Киргизстан. Високото качество се определя от химическия състав на мумийото и от технологията, осигуряваща максимална степен на пречистване на суровината от баластни вещества и примеси при запазване на всички полезни свойства и биологическа активност.

ОcOO "Алтей", гр. Бишкек, Киргизстан съществува на пазара от 15 години. Фирмата е производител на уникално, екологично, високопланинско мумийо. Разполага със съвременна технологична производствена база, която позволява най-голяма степен на пречистване и получаване на концентрирано високопречистено мумийо (от 50 кг суровина се получават 2-3 кг концентрат). Всички разработки се провеждат на строга научна основа. Продукцията на фирмата е завоювала нееднократно награди на вътрешни и международни изложби и панаири. Неслучайно е сочена като една от най-ефективните в света.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ