Телефони за бърза поръчка

0878567491 0892207117

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Мумийо високопречистено "Тян Шан" с пантокрин 30 табл. x 0,2 гр.

  • Марка Алтей
  • Модел 30 таблетки
  • Наличност В наличност
  • 23,00 лв.


Бърза поръчка


Пантокринът се извлича от кадифената обвивка на рогата на северния лос. Рогата съдържат много важни съставки за поддържане на ставния хрущял - хондроитин, глюкозамин, простагландини, селен, калций, колаген, фосфор, магнезий. Мумийо с пантокрин се препоръчва при ставни заболявания (артрози, ошипяване), както и за поддържане на ставния хрущял през студените и влажни дни.

Пантокринът съдейства за намаляване болката и сковаността на ставите, увеличава обема на движение. В източната медицина пантокринът се използва за повишаване на жизнената енергия, а също и като афродизиак, при лечение на безплодие и импотентност.

Комбинацията от мумийо с пантокрин усилва регенеративните процеси в различните тькани, действа като противовъзпалително, антитоксично, общоукрепващо средство, възстановява понижените функции на периферните нервни центрове или анализаторните центрове на главния мозък. Поддържа младостта, тонизира организма и подкрепя функциите на дихателната, сърдечно-съдовата, стомашно-чревната и урогениталната системи. Особено ефективен при анемия, възпалителни процеси и обща слабост. Помага да се отстранят нежеланите последствия на химио- и радиотерапията. Прилага се успешно за потискане на мутационните процеси в организма. Ускорява 10-15 пъти възстановяването на повредените тъкани. 

Начин на употреба:

По 3 таблетки всяка сутрин половин час преди ядене. Изпива се с топъл неподсладен чай.

Курс на приемане: Приема се на три курса по 10 дни с прекъсвания по 5 дни. След един месец поредицата се повтаря.
За прогресиращи болести и много тежки заболявания се употребява без прекъсване един месец и се повтаря след 2 седмици.

Всеки човек ежедневно има нужда от над 90 вида минерали, витамини, аминокиселини, протеинсъдържащи белтъчини и основни маслени киселини, които за съжаление е почти невъзможно да се набавят с обичайната храна. Единственият начин да не развием заболявания, свързани с дефицита на тези вещества е чрез допълнително им приемане. Най-просто и разумно е да се обърнем към природата и да се възползваме от мумийото.

Мумийото е уникален естествен минерало-аминокиселинен комплекс с широк спектър на биозащитно действие, съвършен имуномодулатор. Съдържа практически целия арсенал от микроелементи, подобряващи биосинтезата - 28 химични елемента, 30 макро- и микроелементи, а също 10 различни окиси на метали, 6 аминокиселини, редица витамини - А, В1, В6, В12, Р и други, етерични масла, пчелна отрова, смолоподобни вещества, всяко от които е способно да повлияе на съответните обменни процеси в организма.

Мумийото е общоукрепващо средство, в т. ч и за лица с костни травми, способства за ускоряване на регенеративните и репаративните процеси, намалява риска от развитие на възпалителни процеси. Усилва регенеративните процеси в различните тъкани, действа като противовъзпалително, антитоксично, общоукрепващо средство, възстановява понижените функции на периферните нервни центрове или анализаторните центрове на главния мозък. Положително участва в биосинтеза на ДНК клетките. Профилактичното действие на мумийото се осигурява от комплекса жизнено важни вещества в него, оказващи благоприятно влияние върху човешкия организъм: усилват обменните процеси, активизират имунната система, нормализират окислително-възстановителните процеси, стимулират регенерацията на костните и мускулните тъкани.

Родината на най-качественото мумийо в света са високите над 5000 м планински масиви на Киргизстан. Високото качество се определя от химическия състав на мумийото и от технологията, осигуряваща максимална степен на пречистване на суровината от баластни вещества и примеси при запазване на всички полезни свойства и биологическа активност.

ОcOO "Алтей", гр. Бишкек, Киргизстан съществува на пазара от 15 години. Фирмата е производител на уникално, екологично, високопланинско мумийо. Разполага със съвременна технологична производствена база, която позволява най-голяма степен на пречистване и получаване на концентрирано високопречистено мумийо (от 50 кг суровина се получават 2-3 кг концентрат). Всички разработки се провеждат на строга научна основа. Продукцията на фирмата е завоювала нееднократно награди на вътрешни и международни изложби и панаири. Неслучайно е сочена като една от най-ефективните в света.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ