Телефони за бърза поръчка

0876566991

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Горчив портокал за хубава фигура

Как да сме здрави и красиви едновременно?

Да си помогнем за добро здраве

При забързания ни начин на живот често ни е трудно да намерим време за себе си. Отделяме време първо за други неща в живота ни като кариера, деца или другите около нас и не обръщаме внимание на здравето си. Не се стараем да се храним добре и забравяме да се движим. И така ние натрупваме килограми, от които след това ни е трудно се избавим. В този случай е вярно, че здравето отвътре личи отвън, затова е необходимо да се погрижим за своето здраве и красота.

 

Слънчев плод

Слънчев плод

Ако сте от тези, които имат проблеми с килограмите, за вас природата е създала плод, който помага в борбата с килограмите. Този плод е горчивият портокал. Той е вечнозелен вид дърво, чийто произход е Азия, и което днес е култивирано като се среща най-вече по Средиземноморието. Субстанциите, съдържащи се в кората и цвета му се използват в състава на хранителни добавки. Този вид портокал е оранжев със жълто-зелени оттенъци, с дебела кора и има горчиво-кисел вкус. Счита се, че е хибрид между помело и мандарина. От векове се употребява в традиционната китайска медицина. За него се знае, че племената от Амазонските гори са го използвали векове наред за лечение на стомашни проблеми.

Горчивият портокал е известен с качествата си на продукт за отслабване, тъй като съдържа октопамин и синефрин, които потискат апетита. Синефринът в него има антидепресивен ефект, тъй като повишава  допамина в мозъка и така се подобрява настроението ни. А неговите ароматни съединения лимонел и линалол имат седативен ефект и подобряват съня. Този плод има термогенен ефект, които подпомага бързото горене на калории и увеличава метаболизма. Той също така помага при стомашни проблеми като гадене, киселини, запек. Доказано е, че има противогъбичен ефект. Оказва благотворен ефект и върху кръвоносните съдове като подобрява притока на кръв към мозъка и сърцето. Това съответно ни прави да сме по-концентрирани и фокусирани. Тъй като съставките на горчивия портокал увеличават фоточувствителността на кожата, съответно не е желателно след нейното третиране с продукт от този плод да се излагате на слънце.

Природно решение

Екстракт от горчив портокал може да се приема под формата на хранителни добавки за отслабване. В големи дози може да предизвика сърцебиене, високо кръвно налягане, мигрена, припадъци и не се препоръчва на бременни жени.

Поради свойствата си да усилва метаболизма и да потиска апетита, горчивият портокал е отлично средство за отслабване. Приемайте го като хранителна добавка, за да постигнете мечтаното тяло.