Телефони за бърза поръчка

0878567491 0892207117

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Зелено кафе и малинови кетони - двойна помощ срещу килограмите

Искате да се избавите от ненужните килограми, но не ви се получава? Повечето диети , които пробвате завършват с неуспех? Правите всичко, което трябва, спазвате диета, спортувате редовно, но килограмите са си все същите. Не се отчайвайте, защото мнозина споделят с вас същия проблем.

 

zeleno kafe i malinovi ketoni

Причините за наднорменото тегло могат да са много. Редица психологически и генетически фактори предопределят това каква фигура ще имаме. Например генетическата предразположеност към затлъстяване играе основна роля в това определянето на фигурата. Следователно, ние не можем нищо да направим в този случай, за да я променим. 

Психологическите фактори от друга страна се влияят от нашия контрол. Когато някой хора преживяват негативни емоции и стрес, често си похапват повече, за да преодолеят чувства като тъга, гняв, скука, стрес. Това емоционално хранене впоследствие се превръща във вреден навик, който води до натрупване на килограми. Също така определени заболявания свързани с проблемите на метаболизма могат да доведат до затлъстяване. Например такива са понижената функция на щитовидната жлеза, синдром на Кушинг, депресия и други.

 Предлагаме ви най-доброто решение в борбата ви с килограмите. Можете с помощта на природата да постигнете лесно и бързо желаната фигура. Знаете ли, че зеленото кафе и малиновите кетони спомагат свалянето на килограми. Mожете да ги приемате като хранителни добавки за отслабване, които предлага Maxlife. Съставките, които се съдържат в зеленото кафе и малиновите кетони са доста сходни по начин на действие. Те помагат на функцията на организма ни да изгаря мазнини. Зеленото кафе има силен антиоксидантен ефект, подтиска апетита,ускорява метаболизма, понижава кръвната захар и лошия (LDL) холестерол.Не се препоръчва на хора с диабет. То съдържа голямо количество хлорогенова киселина, която ускорява топенето на мазнини. Също така в него има дъбилни вещества, укрепващи стомаха. 

Малиновите кетони от своя страна, стимулират синтезирането на хормона адипонектин, като по този начин влияят на мастните клетки, ускоряват метаболизма и разграждат мазнините. Адипонектинът се синтезира по естествен начин от организма ни и  регулира метаболитните процеси в него.

Приемайте от хранителните добавки с малинови кетони и зелено кафе и ще сте на една крачка от мечтаната фигура.