Телефони за бърза поръчка

0878567491 0892207117

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Nutrex Vitrix - 90 капсули

  • Модел 90 капсули
  • Наличност В наличност
  • 80,00 лв.


Бърза поръчка

Nutrex Vitrix - 90 капсули

Vitrix е най-популярната формула за стимулиране на либидото в Америка.Причината за това е защото Vitrix работи... и то бързо!В продукта се използват бързоусвоими течни капсули за максимални резултати.Ние целим вие да бъдете на върха на възможностите си...точно когато ТЯ се намира там.

Превъзхождаща потентност!

Vitrix предлага най-ефективния Трибулус Терестрис на пазара, 1000 мг във всяка доза. С над 80% сапонини и 20% протодиоцини това е най-качественият екстракт, който може да намерите.

Формулата на Vitrix съдържа и 500 мг натурален екстракт от фито-химикал, стимулиращ тестостерона и потискащ естрогена, наречен NTS-5. Течните капсули правят продукта напълно усвояем и изключинелно ефективен.

Максимални Резултати!

Комбинацията от правилно подбрани съставки и бързоусвояеми течни капсули правят Vitrix силен, действащ, резултатен... всичко от което се нуждаете.

Природносъобразен и безопасен!

Vitrix не е само най-ефективният стимулатор на собственото на тестостерон, но клиничните тестове доказват безопасността и благоприятното влияние върху организма.

Ефектът на Vitrix се изразява в стимулиране производството на лутенизиращ хормон, който стимулира тестисите да произвеждат повече тестостерон. Повишеното ниво на тестостерон е постигнато чрез организма, а не чрез външно приети източници, така че се избягват каквито и да е вредни ефекти.

Начин на прием:
Един път дневно преди тренировка, в нетренировъчни дни се приема между храненията.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ